Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elke keer genieten!”
Beoordeling van Restaurant De Pastorie bvba

Restaurant De Pastorie bvba
Geclassificeerd als nr. 1 van 14 Restaurants in Lichtaart
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
18 februari 2018 beoordeeld

Weer een heel fijne middag gehad in De Pastorie.
Het is elke keer een verwennerij van het begin tot het einde: heel lekkere gerechten, vriendelijke bediening (super gastvrouw, de chef-kok die langskomt), ...
Kortom: Genieten!!!

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ria2440
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carl W, Eigenaar van Restaurant De Pastorie bvba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2018

Beste Ria,

Met dank voor de waardering.

carl, loes en wout

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (169)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

21 - 25 van 169 beoordelingen

13 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is reeds de derde keer dat we hier kwamen hetgeen aangeeft dat we de aanpak en de keuken op prijs stellen.

Hier wordt topgastronomie bedreven door een sterk team. Kader, keuken, bediening en onthaal zijn van hoge kwaliteit.

Het menu dat de chef ons voorstelde was opnieuw heerlijk vanaf de aperitiefhapjes tot en met het dessert.

Echter wel verrast door de kostprijs van een extra lepeltje kaviaar bij het voorgerecht. Het marginale smaaksurplus hiervan woog absoluut niet op tegen het (onaangekondigde) prijssurplus.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Baronijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carl W, Eigenaar van Restaurant De Pastorie bvba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2018

Beste,

Met dank voor deze "feed back" en dank voor de lovende woorden.
Sta me even toe :
De Prijstoeslag van de kaviaar staat duidelijk vermeld op de kaart. Dat kan je onder uit de kopij van het menu afleiden.
Iedere kaviaar liefhebber zal ook weten dat 17,00 € voor effectief 5 gram afgewogen kaviaar een prikje is. Dit noemen we zachte, Kempense prijzen. :)

Hopelijk kan dit antwoordje het mindere gevoel verzchten !
Culinaire groet,
carl wens

MENU ALLIANCE – MENU “ALLES NAAR WENS ...”

GEROOKTE PALING – Zeeuwse Oester / ANGUILLE FUME – l’Huîtres / SMOKED ALE - Oyster
(facultatief : + 5 gram « Imperial Heritage kaviaar 17,00 €
Gerookte paling / charlotte aardappel, Zeeuwse oester, wodka
Tourraine, “Xavier Frissant” – Loire 2016

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Verfijnde gerechten, goede wijnen, mooi kader, professionele bediening. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Erik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carl W, Eigenaar van Restaurant De Pastorie bvba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2018

Beste,

Daar doen we het voor!

carl, loes en team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2018 beoordeeld

was alweer enkele jaren geleden dat we nog in de Pastorie aten, deze keer een lunch met vrienden, bediening en service volgend elkaar perfect op, zeer verzorgde hapjes en heel lekkere champagne van het huis, sommige gerechten deden bij mij vragen rijzen qua afwerking en samenhorigheid, maar zeker geen probleem, wel weer ontzettend veel dessertjes tot in den treure, een mens is daardoor duidelijk overboeft, teveel is teveel, ik besef dat je ze niet moet opeten, maar dat hoort natuurlijk niet, ook waren ze veel en veel te zoet, zelfs voor mijn bek, al bij al goed, maar zeker niet voor elke maand,

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 886kd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carl W, Eigenaar van Restaurant De Pastorie bvba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2018

Beste,

Met dank voor de fijne commentaar. we houden graag rekening met je opmerking.

carl, loes en team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals steeds weer zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen door gastvrouw Loes en gastronomisch super verwend door Carl en zijn team.
Zeer lekkere aangepaste wijnen en extra dessertjes bij de koffie.
Ons favoriet restaurant in de Kempen!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank liesNormandieStVaast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carl W, Eigenaar van Restaurant De Pastorie bvba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2018

Beste Lies,

Met dank voor de appreciatie!

carl, loes en team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant De Pastorie bvba bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
 
Turnhout, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Restaurant De Pastorie bvba geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding