Patricia C

Wel ok

Beoordeling van Park Molenheide
3,0 van 5 bollen19 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het huisje ansich is prima. Meubels heel erg verouderd. Bedden zijn erg laag. Verder zit er een degelijke kook set in, behalve de messenset. Alles is bot. Huisje is schoon en teras idem. Wel jammer is dat je bij de relaxis geen relaxte stoelen hebt.
Reistype: Bezocht met familie
Carbon Style Room
14.4 km van Park Molenheide
Meer hotels in Helchteren bekijken
Beoordeeld op 11 augustus 2024 via mobiele applicatie

Het park is de afgelopen jaren heel erg verandert. Mijn ouders hadden hier vroeger een sta caravan en ik heb hier heel wat vakanties en vrije tijd mogen doorbrengen. De beste vakanties waren dat… fietsen tussen de caravans, zwemmen, de speeltuin, spaghetti afhalen,… top was dat!
Onlang nu met mijn eigen gezin nog eens gaan kijken, maar het park is ontzettend verandert. Ik begrijp dat er moet worden meegegaan met de tijd maar waar vroeger de ingang zat, het kinderhofje, verkeerspark en mini golf is het nu 1 grote troosteloze bende… heel jammer. Er wordt volop ingezet op SaraLand, maar de prijzen daar zijn best duur… jammer om te zien dat het mooie park zo verandert is…

Kamertip: Huisjes hebben geen airco! Best warm dus!
Beoordeeld op 9 augustus 2024

Huisje: ons huisje (196), is recent en als enige huisje tot nu toe aangepast met onder andere een tunnel tussen de speelkamer en woonkamer. Superleuk en de speelkamer is voorzien van erg leuk speelgoed! Het huisje was zeer netjes schoon bij aankomst en het rook er fris. Het is ruim en er is voldoende opbergruimte in de verschillende kamers. In beide slaapkamers is een ruime wasbak en staan er meerdere kastjes. De keuken is ruim en er is een ruime koelkast en aparte vriezer. Ook de combinatie oven/magnetron werkt perfect. De veranda naar buiten is prettig, met daarop een relatief kleine tafel en eenvoudige stoelen. We hebben enkele verbeterpunten: de bedden zijn echt keihard en de kussens plat, waardoor we minder goed slapen. De bank heeft losse kussens die bij gebruik verschuiven waardoor je niet lekker kunt zitten. De voorraad van de besteklade is minimaal en de messen zijn bot. We misten ook grote mokken voor wat grotere warme drankjes. Thee en koffie uit een mini kopje drinkt gewoon minder lekker. We hebben melding gemaakt van enkele gebreken en deze zijn op de eerstvolgende werkdag meteen gerepareerd/vervangen, top!! Grotendeels positief over het huisje dus. Met betere bedden en een goede bank komen we misschien nog eens terug.

Park: het park is netjes verzorgd en wordt goed onderhouden. Erg leuk buitenwater waarin de kinderen kunnen spelen met mooi weer, met daarbij een ruime ligweide. Minpuntje voor de speelhal: het is er erg vies, stoffig, plakkerig. Je kunt zien dat er weinig wordt schoongemaakt op plekken waar het personeel minder komt. De minigolf is gaaf gemaakt en ook spannend voor de kleintjes (geen waarschuwing vooraf, dus bij deze).

Zwembad: is netjes verzorgd en schoon. Er zijn veel kleedhokjes en kluisjes. De glijbanen zijn het leukste van het zwembad. Zijn wat verouderd en er mag wat meer sfeer in het zwembad.

Horeca: dit is vooral erg prijzig. Goed, maar duur. Overal waar je in het hoofdgebouw komt wordt je verplicht gebruik te maken van de horeca omdat je niet mag “picknicken”. Eigen eten en drinken is strikt verboden. Dus een dagje speelhal of zwembad kost je snel teveel geld. Dit vinden wij echt een nadeel van dit park.

De omgeving is prachtig en er is veel te doen!

Beoordeeld op 26 juli 2024

Verschrikkelijke ervaring, geen vakantie. Totaal uitgeput terug en moeten nog bijkomen van deze vreselijke nachtmerrie. Totaal geen comfort, slechte hygiëne, verschrikkelijke bedden…. En ga zo door… geen 1 nacht kunnen normaal slapen. Duur maar geen kwaliteit en service, weinig te doen. Nooit meer Molenheide!!!

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 21 juli 2024

De huisjes zijn ruim en goed uitgerust. Echter was ons huisje heel vochtig en zat het vol met muggen. Daarnaast kraakte het huisje zo erg bij iedere stap dat met de Kids op bed naar de keuken lopen een uitdaging werd.

Het park zelf is prima. Zwembad zou uitgebreider kunnen maar is netjes en voldoet. Saraland is de main attractie en doet zijn claim eer aan, de kinderen hebben zich er dagen vermaakt. Maar ook daar helaas een keerzijde. 15 euro voor een diepvries hamburger of 5 euro voor een chocolademelk haalt de pret er een beetje van af. Dat geldt ook voor de prijzen voor de minigolf of eigenlijk alles op het park.

Al met al een leuke vakantie gehad maar was het verblijf i.c.m. de hoge kosten voor het huisje en de faciliteiten niet geheel waar voor het geld. De volgende keer kiezen wij voor hetzelfde geld een iets kortere all-in vakantie richting de zon.

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 7 juni 2024 via mobiele applicatie

Wij hadden meer verwacht van zo groot park. Allereerst viel de openingstijden van de horeca tegen. Op onze aankomst dag waren onze kinderen eerst lekker buiten wezen spelen uit eindelijk waren ze moe van de autorit en het spelen dus dachten we even snel een patatje te halen. Sluit de keuken van de friet tent al om half 5! Dus met 3 kinderen die het zat waren het restaurant in. Het was inmiddels half 7, het eerste wat de uiters vriendelijke ober zei de keuken sluit om 7uur dus zou maar snel beslissen.. eten was wel goed. Dinsdag was het restaurant gesloten en juist de keuken van de friettent sloot weer om half 5. Dus zelf maar het dorp ingegaan om eten te scoren. Zwembad valt tegen 3 kinder badjes en een wedstrijd bed, wel 4 grote glijbanen. Speel gedeelte is okey.
Weinig entertainment voor de kinderen doordeweeks, in het weekend komt het park tot leven. Dus leuk voor een weekend maar geen week.

Datum van verblijf: mei 2024