Huisje: ons huisje (196), is recent en als enige huisje tot nu toe aangepast met onder andere een tunnel tussen de speelkamer en woonkamer. Superleuk en de speelkamer is voorzien van erg leuk speelgoed! Het huisje was zeer netjes schoon bij aankomst en het rook er fris. Het is ruim en er is voldoende opbergruimte in de verschillende kamers. In beide slaapkamers is een ruime wasbak en staan er meerdere kastjes. De keuken is ruim en er is een ruime koelkast en aparte vriezer. Ook de combinatie oven/magnetron werkt perfect. De veranda naar buiten is prettig, met daarop een relatief kleine tafel en eenvoudige stoelen. We hebben enkele verbeterpunten: de bedden zijn echt keihard en de kussens plat, waardoor we minder goed slapen. De bank heeft losse kussens die bij gebruik verschuiven waardoor je niet lekker kunt zitten. De voorraad van de besteklade is minimaal en de messen zijn bot. We misten ook grote mokken voor wat grotere warme drankjes. Thee en koffie uit een mini kopje drinkt gewoon minder lekker. We hebben melding gemaakt van enkele gebreken en deze zijn op de eerstvolgende werkdag meteen gerepareerd/vervangen, top!! Grotendeels positief over het huisje dus. Met betere bedden en een goede bank komen we misschien nog eens terug.
Park: het park is netjes verzorgd en wordt goed onderhouden. Erg leuk buitenwater waarin de kinderen kunnen spelen met mooi weer, met daarbij een ruime ligweide. Minpuntje voor de speelhal: het is er erg vies, stoffig, plakkerig. Je kunt zien dat er weinig wordt schoongemaakt op plekken waar het personeel minder komt. De minigolf is gaaf gemaakt en ook spannend voor de kleintjes (geen waarschuwing vooraf, dus bij deze).
Zwembad: is netjes verzorgd en schoon. Er zijn veel kleedhokjes en kluisjes. De glijbanen zijn het leukste van het zwembad. Zijn wat verouderd en er mag wat meer sfeer in het zwembad.
Horeca: dit is vooral erg prijzig. Goed, maar duur. Overal waar je in het hoofdgebouw komt wordt je verplicht gebruik te maken van de horeca omdat je niet mag “picknicken”. Eigen eten en drinken is strikt verboden. Dus een dagje speelhal of zwembad kost je snel teveel geld. Dit vinden wij echt een nadeel van dit park.
De omgeving is prachtig en er is veel te doen!