Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (181)
Beoordelingen filteren
181 resultaten
Waardering van reizigers
49
78
26
17
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
78
26
17
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 181 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2023

Juni 2023 ben ik samen met mijn partner en zoon(van 2 jaar oud) een midweekje naar de moleheide geweest. Ik ben via internet op dit park gekomen, er werd positief opgeschreven hoe leuk het is voor kinderen. Na enkele research een boeking gedaan. Het park oogt goed onderhouden, het huisje was schoon en ruim, en fijn dat alle huisjes losstaand zijn.
Helaas waren er een aantal tegenvallers:
- geen animatie voor kinderen(dit was blijkbaar alleen in schoolvakanties)
- beperkte openingstijden horeca
- buitenbad was deffect
- geen broodjes bestel service en geen verse broodjes in de winkel
- personeel was onduidelijk en vaag en niet even klant vriendelijk
Zo werd er bevoordeeld bij de receptie benoemd dat het restaurant niet moeilijk doet over een maaltijd mee naar je vakantie huisje nemen, maar bij de horeca zelf kregen we de reactie: ' dat doen we niet, dat weten we zelf wel beter dan de receptie'.
Het zwembad was leuk, 4 glijbanen en een leuk peuter bad. Het indoor speel paradijs was voor onze 2 jarige iets te uitdagend. Ook vond ik het niet erg schoon en onderhoud van de toestellen kon beter.
Toen we fietsen wilde huren was ik net een kwartier te laat, toen ik vriendelijk verzocht of het toch nog mogelijk was werd ik door een medewerker verwezen naar een andere medewerker met de boodschap dat ze hier zeker mee verder kunnen helpen. Bij de medewerker van de fietsen aangekomen kreeg ik te horen dat jet niet ging en dat ik morgen maar terug moest komen, want de kassa was al afgesloten Toen ik voorstelde om via de receptie of met de borg te betalen was die volgens de receptie niet mogelijk. Ik werd onvriendelijk behandeld en toen heb ik het maar opgegeven. Mijn partner liet het er niet bij zitten en is nogmaals naar de receptie gegaan. Toen bleek ineens vanalles toch mogelijk en kregen we alsnog de fietsen die ingehouden werden op de borg.
Al met al zullen wij niet snel dit park adviseren.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 719maartjev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 mei 2023

Wij hebben een boeking gedaan bij park Molenheide.
Wij hebben het bedrag voldaan waarna wij een aantal reisbescheiden kregen toegestuurd. In deze bescheiden stond een maximaal verbruik. Hier gaan wij niet mee akkoord want wij gaan niet op vakantie om meterstanden te noteren en in ons achterhoofd te moeten houden aan verplichtingen waarbij je op vakantie niet aan zou moeten denken.

Na contact (wat zeer moeilijk verliep) hebben wij besloten de vakantie te annuleren. Hier besloot het park om ook nog een 25%! annulatiekosten in rekening te brengen! Wij annuleerden ruim 9 weken van tevoren!

De mensen die dit lezen moeten hun eigen keuze maken of ze bij dit park willen boeken maar mijn advies is ga lekker ergens anders heen waar je zonder zorgen je vakantie kunt vieren

Kamertip: NIET BOEKEN HIER!
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
Bedank DannyB0403
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 april 2023

Nogal een teleurstelling. Het park lijkt te zijn blijven steken in enkele decennia geleden en alle extra's zijn extreem duur. Alles gebeurt er nog op papier, niets digitaal. Inchecken was heel omslachtig en iedereen kreeg zijn sleutel op hetzelfde moment met een enorme file naar de ingang tot gevolg. Je moet zelf bij begin en eind je meterstanden opschrijven en zogezegd de gigantische inventaris checken (leuk zoekspel!).

We kregen een bungalow langs de baan die door vrachtwagens als sluipweg werd gebruikt, weg ontspannende groene ervaring. De inrichting en look van de bungalow zelf was wel in orde, alleen de plaatsing was zeer ongelukkig. 's nachts wel slecht geslapen door het oorverdovende geluid van de regen op het plastieken dak.

Het zwembad is heel basic, zeker met onze zesjarige die te oud was voor het peuterbad en te jong voor de glijbanen. Het water was k-k-koud, er werd kennelijk bespaard op energiekosten. De binnenspeeltuin, minigolf en parkshow waren wel erg leuk, maar voor bezoekers waren de prijzen voor alles echt extreem. Onze dochter verjaarde dus kwam de familie een dag op bezoek met combiticket zwembad en minigolf, dat was echt blauw betalen voor een middelmatige ervaring. Ook de prijzen in winkeltje en restaurants waren zeer hoog. Nochtans was de bungalow zelf ook niet zo goedkoop, een Landal park was goedkoper geweest terwijl de extra's daar minder duur zijn (en de service wat hedendaagser).

We kozen het park omwille van het wildpark, maar ontdekten toen we er arriveerden dat die zogezegd gesloten was omwille van werken. Dit was op voorhand niet naar ons gecommuniceerd, toen we boekten stond op de website vermeld dat de werken op moment van ons verblijf zouden afgerond zijn. Uiteindelijk zijn we gewoon gaan kijken en bleek het wildpark toch gewoon open te zijn... Maar het was wel grotendeels een werfzone.

Wij komen niet meer terug en kiezen volgende keer wel weer gewoon voor een Landal park.

Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Liesbet V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 januari 2023

Wij verbleven van 2 januari tm 6 januari.
Wij zouden in huisjenummer 619 verblijven. We hadden de spullen al allemaal in het huisje geladen. Op de kinderkamer was het niet zo'n pretje de lampenkap zat onder de overgeefsel en het kastje zat onder de overgeefsel ook spetters op de grond. De deuren zaten vol lopers van bloed/ontlasting/overgeefsel? bepaalde lichtknoppen ook vies. Deuren zelf schoongemaakt, maar de rest wilde ik toch echt aan de schoonmaakster overlaten en wilde ik niet met mijn blote handen aankomen. We zijn het bij de receptie gaan melden er was geen schoonmaakster meer werd ons medegedeeld. Deze zijn er alleen op maandag/donderdag werd verteld. We konden tot morgen wachten, maar met het overgeefsel was dat geen optie dus hebben wij het huisje weer moeten uitladen en een nieuw huisje gekregen dit was wel vervelend. Diegene heeft het niet zo nauw genomen met de schoonmaak. Nr 614 was wel oke, wel de wastafel verstopt dit gemeld en werd opgelost. Door dit allemaal dag 1 niets meer kunnen doen en het marshmallows roosteren en Sara de sprinkhaan gemist helaas. Dag erna de sleutels van 619 ingeleverd bij 2 andere meiden van de receptie daar was niet goed mee gecommuniceerd de notitie was onduidelijk voor ze wat de twee andere collega's hadden genoteerd. ze dachten dat een van ons had overgegeven en we daardoor een ander huisje hadden gekregen. We hebben de gewone bingo gedaan en de kids bingo. De gewone bingo kon er ter plekke gepind worden. De kidsbingo was gereserveerd wij stonden te wachten bij de taverne, want hier zou het plaatsvinden, maar wij zagen niemand. iemand van de horeca gevraagd, maar de bingo was in de kidsclub dit was niet gecommuniceerd. Daar aangekomen bleek dat je de kidsbingo contant moest betalen dit was ook niet gecommuniceerd door de receptie. Dus weer terug naar receptie om geld te pinnen. Gisteren wilden de kinderen sokpoppen maken we wilden dit reserveren aan de receptie. Het was erg druk de rij stond tot voorbij de schuifdeuren. In de ochtend zit er vaak maar 1 persoon. Naderhand kwam er nog een meid bij(donker haar) donkere lange wimpers. Ze zou gaan navragen of er nog plek was om 3uur. Ze ging "bellen" en meldde ons dat alles vol zat dit zou de animatie gezegd hebben aan de telefoon. Wij moesten nog naar de animatie toe, omdat wij nog de opdracht moesten inleveren van de lichtjestocht. De meid van de animatie en ook Kurt zeiden ons dat er helemaal niemand gebeld had en dat er maar 5 kinderen opstonden voor de activiteit. Vind dit niet netjes om te zeggen als er wel plek is zijn wij dan voor de gek gehouden en deed ze alsof ze gebeld had? ook om half 2 was er gewoon plek zei de meid van de animatie.
Prijzen zijn echt erg duur je kunt beter in de omgeving bv naar de friture ( noord zuid heette hij geloof ik) daar hebben wij flink wat frieten gekregen en ook lekker! en nette friture. In het winkeltje krijg je niet zo'n groot aanbod dus het beste boodschappen van thuis meenemen, of in de buurt naar de winkel. Wildpark op het moment alleen in het weekend geopend dus helaas niet naar toe kunnen gaan misschien een andere keer.

Tips: - communicatie kan beter bij receptie en loopt er iets niet goed met activiteiten plannen. Bord receptie aangehouden bij inchecken, maar we moesten inchecken om de hoek van de sleuteluitgifte. ook terug moeten gaan bij inchecken geen sleutels ontvangen. Beetje onduidelijk of je deze aan een ander loket kreeg of dat deze vergeten waren?
- schoonmaaksters op meerderen dagen laten komen. Op vrijdag werd huisjenr 619 pas schoongemaakt ( waar het overgeefsel lag) maandag gemeld.
- lichtjestocht combineren met marshmallows roosteren en chocomel drinken leuk voor na de tocht en misschien ook Sara laten komen meteen.
- parkshow was super en de moeite waard en eindelijk hadden de kinderen Sara gezien. Bij de disco paar minuten later en geen Sara gezien misschien komt Sara alleen even bij het eerste liedje?
- midgetgolven mooi gemaakt, wel aan te raden voor kinderen die niet bang zijn voor harde geluiden en dino's 😀
- zwembad oke 😀

Uiteindelijk hebben we ons wel geamuseerd maar van dit alles baalden we wel dat dit zo gelopen is.

Datum van verblijf: januari 2023
Bedank Mandy M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 november 2022 via mobiele applicatie

Kinderfeestje … …. niks op aan te merken… alles goed geregeld en super super vriendelijk personeel. Maar 8,3 euro vragen voor een liter water is mensen afzetten, zeker als je weet dat zo een bende kinderen enorm veel drinken! … …………………………..

Kamertip: Neem een grote valies mee met eigen water 😄
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Journey02826857961
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken