Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Houthalen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Middelmatig”
Beoordeling van Brasserie Fratelli

Brasserie Fratelli
Geclassificeerd als nr. 4 van 41 Restaurants in Houthalen
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant met veel keuzemogelijkheden & vriendelijke bediening. Eten was wel oké maar niet "wow". Het was ook veel te weinig. Ik kon nog 2 hoofdgerechten bijbestellen

Datum van bezoek: december 2018
Bedank JonasVDB1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 108 beoordelingen

21 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn met een groep van 13 man gaan eten. Iedereen was tevreden, zowel de vegetariërs als de vleeseters. Lekkere suggesties. Iedereen heeft een ander gerecht gekozen en we kregen allemaal samen ons eten. Super

Datum van bezoek: november 2018
Bedank SilvioPinti
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2018 beoordeeld

Zeer korte wachttijd. Al drink je aperitief, ze komen vlot je bestelling opnemen.
Geven raad voor aangepaste wijnen.
Zeer lekker eten. Meer dan voldoende.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lutceunen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel voor een zakelijke lunch ‘s middags als een romantisch diner of familiediner een super locatie. Vriendelijk, snel en ALTIJD lekker!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank MarkAerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals verwacht alles dik in orde...
Op dinsdadavond stampvol zegt genoeg imo...lekker eten, goede wijn en vooral bekwaam personeel..

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ErwinSchoofs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Fratelli bekeken, bekeken ook

Houthalen, Limburg Province
Houthalen, Limburg Province
 
Houthalen, Limburg Province
Houthalen, Limburg Province
 
Houthalen, Limburg Province
Heusden-Zolder, Limburg Province
 

In Brasserie Fratelli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding