ZenHotels.com
Beoordeeld op 31 juli 2023 via mobiele applicatie

Goed eenvoudig hotel. Kamers zijn prima, ontbijt was ook goed. Verder eenvoudig en helaas weinig ambiance / sfeer. Locatie is redelijk, als je wat wil ondernemen moet je wel in de auto stappen. Personeel is wisselend, de een is heel vriendelijk, de ander wat nors. Over het algemeen prima om hier te verblijven, maar verwacht geen super luxe en beleving.

Datum van verblijf: juli 2023
Wajdi derbal, Directeur général van Hotel Les Jardins De La Molignée, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2023

Beste,

Dank u voor uw feedback.

We zijn blij dat de kamer en de ontbijt was prima.

We doe our beste te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 3 april 2023 via mobiele applicatie

We hadden hier een kort maar aangenaam verblijf. We logeerden met onze 2 tieners in een duplex kamer. Het zwembad met sauna en jacuzzi was aangenaam op gebruik van te maken. De kamers waren erg proper gepoetst. Uitgebreid ontbijt waar we zelf een pannenkoekje en wafeltjes konden bakken.

Kamertip: Laat je niet misleiden door onaangename recensies. Het hotel werkt hard aan vernieuwing, dat is duidelijk te merken!
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 4 november 2022

Wij hadden 166€ betaald voor één nacht met ontbijt. Ik had een moderne afgewerkte kamer geboekt. Toen we in onze kamer binnen mochten bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Er is blijkbaar een deel van het hotel gerenoveerd en een ander deel niet. Wij hadden de pech om in het niet gerenoveerde deel te zitten. De kamers hierin zijn echt ondermaats en ik verbaas mij er in dat ze deze überhaupt nog verhuren. De kamer was niet alleen vies (vuile schakelaars, overal plekken op de vloer en op de vensterbank) maar ook nog eens vol met gebreken (siliconen die los zijn gekomen in de badkamer, plinten die weg zijn, kasten die stuk zijn die ze opnieuw hebben aan elkaar gelijmd,..).
Toen wij dit zagen waren we helemaal ontzet, voor die kamer 166€ betalen, is buiten proportie. Mijn vriend en ik zijn dan ook meteen naar de receptie gegaan om dit aan te kaarten. Ook in de gang van en naar onze kamer was de deur stuk. Het veiligheidsgevoel in het hele gebouw liet ook de wensen over, iedereen kon zomaar tot aan onze kamer komen en op de deur kloppen of erger.
Eenmaal toen we aan de receptie hadden uitgelegd wat het probleem was, kregen we de meest onbegripvolle receptioniste die ik al heb gezien. Zelfs na het tonen van foto’s bleef ze onverschillig en gaf ze ons het gevoel dat we overdreven.
Ze lieten ons een andere kamer zien (in hetzelfde gebouw), deze kamer was identiek aan onze vorige kamer (inclusief vuile plekken op schakelaars en op de vloer). Mijn vriend en ik gingen niet akkoord met deze kamerruil, aangezien deze kamer niet beter was dan de eerste kamer die we kregen.
Uiteindelijk hebben wij besloten om niet te blijven overnachten. Heel teleurgesteld en verbijstert zijn we terug vertrokken naar huis.

Mijn vriend en ik gaan regelmatig op hotel, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Zeker voor deze prijs, verwacht je wel een nette en moderne kamer. Eigenlijk voelde we ons opgelicht, als wij op voorhand hadden geweten dat er een mogelijkheid was dat we in een verouderde, vieze kamer zouden kunnen terecht komen, dan hadden wij hier nooit een kamer geboekt.

Als eigenaars van dit hotel zou ik beschaamd zijn om zo een kamer te verhuren aan mensen die hier hun zuur verdiende centjes aan uitgeven!

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 4 oktober 2022

propere kamer met alle voorzieningen, bedden dagelijks opgemaakt met verse lakens, elke dag verse handdoeken, ontbijt was goed en ruimschoots voldoende en regelmatig aangevuld. goede uitvalbasis voor bezoeken. makkelijk te bereiken en veel parking. vriendelijke ontvangst aan de receptie zelfs in het nederlands.

Kamertip: achterzijde van het hotel ( tuinzicht )
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 15 juli 2022 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie. Propere kamer met alle noodzakelijkheden. Twee overnachtingen, bed was na eerste nacht mooi opgemaakt en verse handdoeken in de badkamer.
Ontbijt was goed, voldoende keuze . Nederlandstalige kranten aanwezig

Datum van verblijf: juli 2022