Een zeer, zeer mooi hotel met een moderne, tropische uitstraling. De zwembaden horen bij de mooiste die wij ooit zagen. Ik moet wel zeggen, ze waren erg koud. Jammer want het hotel was volgeboekt en er waren bijna geen mensen in het zwembad. Fantastische ligbedden hebben ze hier, met dikke kussens, zalig om te relaxen. Het zwembad kronkelt overal tussen de gebouwen en is op die manier overal aanwezig, heel mooi en romantisch 's avonds om te dineren.
Wij waren all-inclusive, dit raden wij zeker aan voor dit hotel. Door te kiezen voor de all-in konden wij per vijf nachten, vier maal dineren in de à la carte restaurants. Deze waren uitstekend, met uitzondering van de Vegera restaurant, dat was minder voor ons, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Overal was het heel gezellig zitten, de bediening super en waren de mensen heel vriendelijk. Ons verblijf was 11 nachten, wij konden dus alle à la cartes 2 x bezoeken. Bij boeking half pension zou dit niet mogelijk geweest zijn en moesten we iedere avond naar het buffetrestaurant. Nog een geluk dat we geen halfpension boekten, onze vakantie zou echt tegengevallen zijn. Voor ons is het culinaire zeer belangrijk, voor mensen die niet veeleisend zijn op dat gebied, zal het buffet zeker volstaan.
Heel blij dat we maar 3 x het avondbuffet moesten nuttigen, dit was ondermaats voor ons, helemaal niet het niveau van een 5 sterren met uitzondering van de desserts, zo lekker. Vandaar ook de 4 sterren voor ons. indien het buffet beter zou zijn, kregen ze zeker 5 sterren. Let op, het ontbijtbuffet was lekker en alles was aanwezig wat er moest zijn, een groot verschil met 's avonds.
Onze lunch namen wij altijd in restaurant La Parrilla. Hier hebben wij de beste lunches genuttigd van al onze vakanties die we al deden. Zeer vriendelijk, hartelijk personeel trouwens! Dikke pluim voor die mensen daar! 's middags kon er ook buffet genomen worden, maar dit deden wij niet omdat het 's avonds zo tegenviel.
De kamers waren mooi en proper, wij hadden een premium pool view en waren tevreden. Mochten wij het hotel nog eens bezoeken, gaan wij voor een overwater bungalow of een grand overwater bungalow met jacuzzi gaan, die zijn echt prachtig, maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan......
Al bij al hadden wij een meer dan schitterende vakantie en wij zouden zeker terugkeren. Het hotel is een droom. Alleen jammer dat je bij een 5 sterren all-in je niet de mogelijkheid hebt om alle dagen 's avonds à la carte te eten.