Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“mooi uitzicht”
Beoordeling van Molivos Castle

Molivos Castle
Geclassificeerd als nr. 3 van 16 dingen om te doen in Molyvos
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: minder dan 1 uur
8 augustus 2018 beoordeeld

Mooi uitzicht. Wij kwamen via de achterkant omhoog geklommen. Prachtige straatjes maar niet handig om dit midden op de dag te doen. Wat warm. Wel mooi kasteel, mooiste was de gekoelde ruimte met airco zodat wij beetje op temperatuur konden komen.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank annelies401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (722)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

15 - 19 van 722 beoordelingen

6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het uitzicht vanuit het kasteel is erg mooi! Alleen is het kasteel zelf niet zo interessant. Je kunt er wel naast leuk zitten en een drankje drinken

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank 749devib
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi kasteel op de heuvel, helaas konden we niet naar binnen, op maandag gesloten. Mooi uitzicht heb je vanaf hier en een leuke taverne om even af te koelen. De wandeling ernaartoe is pittig met deze warmte, maar de smalle straatjes met winkeltjes en restaurants maken het een stuk beter. Je kunt ook met het blauwe treintje naar boven en naar beneden wandelen.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Miriam W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2018 beoordeeld

Een must als je in Molyvos bent. Heerlijk uitzicht en fijne geschiedenis! Ook zit er een erg tof tentje waar ze zelf smoothies, sapjes en Ice tea maken. Heerlijk!

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank adriaensenaiko
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ala je in molivos bent mag je een bezoekje aan het kasteel eigenlijk echt niet overslaan! Een stukje historie en daarbij een prachtig stuk bewaarde geschiedenis van Lesbos uit 1100 ! De entree is 2 euro pp, de kids waren gratis ( 12&15 jaar)

Datum van activiteit: juli 2018
2  Bedank Miranda B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Molivos Castle bekeken, bekeken ook

 

In Molivos Castle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding