Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Snaptravel
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.045)
Beoordelingen filteren
1.045 resultaten
Waardering van reizigers
727
231
60
19
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
727
231
60
19
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.045 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2019

Prachtig kleinschalig hotel,met veel oog voor detail qua inrichting en service.
Zeer lekker ontbijt en diner met lokale producten.
Op wandelafstand van heetwaterbronnen,zelfs eentje op de parking van het hotel.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank infoE3285ZI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RDM_FBH, Rooms Division Manager van Furnas Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019
Google-vertaling

Dear infoE3285ZI,
our hotsprings are really all over! Thank you for your excelent review. We are happy that you've enjoyed your stay!
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2018 via mobiele applicatie

Hotel is erg mooi, schoon en verzorgd. Ontvangst was vriendelijk en goed. Kamer zelf was ruim en van alle gemakken voorzien, rook wel wat vochtig en muf. Je dient in bad te douchen war voor sommigen een probleem kan zijn, voor ons gelukkig niet. De kamers zijn helaas wat gehorig, de weg hoor je goed (we sliepen ook aan die kant in kamer 120) en je bovenburen hoor je helaas ook. Gelukkig hadden we oordopjes. Als gast kun je gratis gebruik maken van de gym (inclusief water flesjes, handdoeken en oordopjes voor de toestellen). Zwembad binnen en buiten en sauna, wat heerlijk is en echt iets toevoegt aan het verblijf. Wat me voornamelijm irriteerde was de bar. Heerlijke plek, maar geen bediening. 4x op een bel drukken en nog niemand te zien. Na 10 minuten wachten eindelijk een bestelling kunnen plaatsen welke er na 30 min nog niet was. Teleurstellend! Al met al erg tevreden over het verblijf en zou zeker terug gaan.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jennaatje80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Furnas Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2018

Dear jennaatje80

We zijn erg dankbaar voor uw opmerkingen bij Furnas Boutique Hotel, Uw mening zal worden gedeeld met ons team en we kijken er naar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2018

Kleinschalig hotel, laag gebouw. De kamers zijn ruim, maar vrij donker ingericht waardoor ze kleiner lijken. Onze kamer was heel netjes, en werd ook tijdens ons verder verblijf netjes onderhouden. Soms was er overlast van het passerend verkeer, gelukkig waren we er tijdens een rustige periode.
Het ontbijt was heel lekker en werd geserveerd in het restaurant. In de zomer zal het zalig vertoeven zijn in de tuin!
De welness is niet al te groot, maar gezien het niet druk was, was het ook daar heel rustig. We hebben SUPER genoten van een massage, niet goedkoop, maar zeer goed!
Het ontbijt is heel gevarieerd, vers fruitsap en vers fruit.. indien je dat wenst bakken ze blijkbaar een eitje (dit delen ze niet mee, maar hebben we de laatste ochtend gezien bij andere gasten).
Het restaurant is ok, veel show van de kok, maar nog veel werk aan (zeker gezien het er heel rustig was en er veel personeel rond liep)! 1 x de hamburgers niet uitgebakken en bij een 2 de bezoek was de calzone nog niet uitgebakken (nieuwe gekregen). De laatste avond dan maar een slaatje gegeten.
Zeer vriendelijke gerant die je persoonlijk komt verwelkomen!

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank sandraopstap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Furnas Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2018
Google-vertaling

Dear sandraopstap

Thank you for your charming review, I have shared your thoughtful comments with the entire team who are delighted you enjoyed your recent sojourn and look forward to welcoming you back to Furnas Boutique Hotel in the near future.

With warm regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel straalt klasse uit. Goede ontvangst, mooi ingericht.

Wij hadden een probleem op de kamer, de rookdetector maakte een aanhoudend geluid. Meteen werden we van kamer veranderd zonder enig probleem.

Kamers zijn mooi ingericht met een grote badkamer, alles zeer hygiënisch.

Ontbijt was goed en uitgebreid. Heel gezellig zitten. De lounge buiten is ook leuk ingericht en ideaal voor een cocktail.

Dit hotel beschikt over een indoor en een outdoor zwembad met water van de hotsprings. Je kan hier gratis gebruik van maken. Alsook van de sauna en hamam.

Een aanrader!!

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank eileenswanderlust
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Furnas Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2017
Google-vertaling

Dear neeliam

Wir hoffen jedoch, dass sie bei Ihrer Reiseplanung weiterhilft. Original auf Englisch Language Weaver Bewerten Sie diese Übersetzung: Vielen Dank für Ihre Bewertung Mangelhaft Gut Automatische Übersetzung Diese Bewertung wurde automatisch ins Deutsche übersetzt, um Ihnen so viele Tipps von anderen Reisenden zu bieten, wie möglich und ist wahrscheinlich keine perfekte Kopie des Originals.

Mit freundlichen Grüßen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2016

Wij verbleven 15 dagen in Sao Miguel in 3 verschillende hotels waarvan de laatste een 5 sterren hotel Pedras do Mar. De 5 sterren horen echter bij het Boutique Hotel Furnas daar krijg je een echte 5 sterren beleving. Alles was perfect te beginnen met een heerlijk ontbijt en eindigend met een fantastisch diner! De wellness is meer dan voortreffelijk. Wij werden ontvangen door Elisabeth, ieder hotel zou een Elisabeth moeten hebben zij doet er alles aan om je een 5 sterren beleving te geven!

Kamertip: Alle kamers zijn goed het is een kleinschalig hotel totaal niet massaal!
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Elisa71160
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Furnas Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2016
Google-vertaling

Dear Elisa71160


Vielen Dank für Ihr Feedback. Sind Kommentare wie das Ihre, die uns zu kommen jeden Tag mit einem Lächeln zu arbeiten. Wir waren sehr glücklich zu wissen, dass unsere Gäste saiem von rundum zufrieden Hotel. Wir hoffen, dass das Vergnügen haben Sie wieder in Furnas Boutique Hotel zu begrüßen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken