Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Herdade do Touril(Zambujeira do Mar)
159 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 184 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Monte do Papa Leguas(Zambujeira do Mar)
131 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Camping Milfontes(Odemira)(Heel veel waar voor je geld!)
136 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis internet
Monte do Zeca(Zambujeira do Mar)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis internet
A Casa da Madalena(Zambujeira do Mar)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Alojamento Local Mira Mar(Zambujeira do Mar)
TripAdvisor
Zie aanbieding
AL Nossa Senhora do Mar(Zambujeira do Mar)
Booking.com
Zie aanbieding
Beoordelingen (601)
Beoordelingen filteren
602 resultaten
Waardering van reizigers
188
197
126
55
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
188
197
126
55
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 602 beoordelingen
14 november 2014 beoordeeld

Dat wij er waren was het in aanbouw/ net geopend. 2009
Idee van eco prima maar het was nog een open vlakte.
Huisjes (te) klein.
Zwembad en supermarkt wel prima!
Maar zou er (denk ik) niet nogmaals naar toe gaan

  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Kamers
    • Service
Bedank MaartenW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcela D, Public Relations Manager van Zmar Eco Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 januari 2015
Google-vertaling

Dear Zclient,

Thank you for your contribution on our Trip Advisor webpage.

Your experience at the Eco Resort is very important to us, and we are pleased to inform that Zmar is now at its full potention (no more construction), so we would love to have you stay with us again soon so you can appreciate all our services and see the differences.

Also, we would like to inform that we have many types of wooden accommodation: the smallest has an area of 20m2, and the biggest an area of approximately 100m2.

Thank you,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SandraMarisaSilva, Gestor de Relações com o Cliente van Zmar Eco Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesca M, Guest Relations Manager van Zmar Eco Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SandraMarisaSilva, Gerente de relações com clientes van Zmar Eco Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesca M, Public Relations Manager van Zmar Eco Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken