Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Divino

Divino
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Hapert
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
14 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer attente bediening met de nodige kennis van wijn. Uitstekend menu. Lekkere gerechten. Michelin vernoeming. Kortom zeker de moeite waard voor een bezoekje. Lunch of diner. Beide positieve ervaring.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Ruud6611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (118)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 118 beoordelingen

28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat heb ik hier genoten!
Ik heb hier gedineerd en later ook gelucht. De prijs / kwaliteit is super goed. Fijne bediening en heerlijk eten.
Echt een aanrader

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Annereis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch vriendelijk personeel en ondanks de drukte snelle bediening zeker een aanrader om daar te eten

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 760marjav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een lekkere lunch afgesproken met vrienden bij Divono. Heerlijk eten met een aangepast wijntje voor een schappelijke prijs.
We komen zeker nog eens terug voor een dineetje te nuttigen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank FrankvL66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2018 beoordeeld

Heerlijk gegeten op het buitenterras toen het weer dit weer toe liet. Het is hier goed vertoeven en dat weten veel mensen. Als het druk is, duurt het iets langer voordat je de bestelling krijgt. Het eten is heerlijk van smaak en heeft een goede mix van smaken. Maar als je te veel besteld dat gaat het ook tegen zitten. Kies dus voor veel kleine gerechten en deel met je tafel genoten.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank duikschoold
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Divino bekeken, bekeken ook

 
Lommel, Limburg Province
 

In Divino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding