Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk terras”

Strandpaviljoen Noord & New Zuid
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Restaurants in Sint Maartenszee
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het terras is echt een juweel. Goede drankkaart. De bediening mag wel wat vriendelijker. Wel een aanrader als je er bent.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank alwijntencate
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (38)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 38 beoordelingen

27 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima strandtent, vlotte bediening, voldoende schaduw plekken. Genoeg ruimte om 1,5m afstand te houden. Uitgebreide menukaart met voor elk wat wils. Redelijke prijzen. Nabij niet al te druk strand.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank koningminecraft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2020 beoordeeld

Het is er heerlijk om op het teras te zitten met wat drinken en wat bitterballen, en je kan er ook heerlijk lunchen of dineren.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Marjan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al eerder aangegeven dat er tussen gemiddeld en heel goed ook nog iets zit. Gewoon goed dus.
We hebben lekker gegeten (konijn en spare ribs) en gedronken. Personeel was vriendelijk en attent. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Kaufff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke plek om te genieten van een lekkere lunch of diner en kijken naar de zonsondergang. Vriendelijk personeel. Makkelijk te bereiken ook per fiets tot praktisch aan het zand. Tijdens het hoogseizoen rijdt er een gratis busje vanaf het begin van duin naar het zand.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KarinDiemen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandpaviljoen Noord & New Zuid bekeken, bekeken ook

Sint Maartenszee, Noord-Holland
Schagen, Noord-Holland
 
 

In Strandpaviljoen Noord & New Zuid geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding