Altijd verzorgd.
Vriendelijke bediening.
Excellente menukaart.
Eendenborst op de ijzeren plaat schitterend.
Altijd verzorgd.
Vriendelijke bediening.
Excellente menukaart.
Eendenborst op de ijzeren plaat schitterend.
Deze zaak is verhuisd naar restaurant Montemarina in Patalavaca, Gran Canaria. Meer kan ik hierover niet zeggen
We lieten ons verleiden aan een paar tapas met een glas witte wijn nadien de vis van de dag met groentjes en als dessert crème catalan heerlijk met de zonsondergang met voorbode op de calima
We zaten op de boulevard, waar je heerlijk kan lunchen, en niet in het grote Montsemar van de foto. Maakt verder niet uit, want het eten is ook daar fantastisch, de ambiance prima, en de bediening heel vriendelijk. Verse ingredienten, en dat is voor echt lekker eten toch wel een must.
Typische spaanse bar / restaurant aan het strand van Patalavaca. Terras met overkapping tegen zon. Snelle bediening. Goedkoop. Lekker maar gewoon.