“Een romantisch diner aan het zwembad”
Beoordeling van La Aquarela

Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
24 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een lekkere romantische avond aan het zwembad met zeezicht.
Kleine verschillende visgerechten, met aangepaste wijnen.
Mooi kader en lekker eten.
Toffe vriendelijke bediening. De sommelier kende zijn vak en spraak met plezier over de wijnen. Ook kregen we voldoende informatie over de gerechten.

Datum van bezoek: mei 2024

8 maart 2024 beoordeeld

Wij hebben een hele leuke avond met ons gezin gehad in La Aquarela. Het eten was heel lekker, pure bereidingen waarbij het product primeert (de steak van locaal rundsvlees was ronduit fenomenaal met een fantastische saus), in een heel aangenaam kader en met een hele vriendelijke en hoffelijke bediening.

Onze 2 tieners zijn eerder conservatief qua eten en daarom had ik op voorhand contact opgenomen om te zien wat voor hen kon geserveerd worden. Sharon heeft me daar heel goed in begeleid zodat onze kinderen ook lekker gegeten hebben.

Waarom dus 4 en geen 5 sterren beoordeling? Ten eerste vond ik de de prijs/kwaliteit daar net niet voldoende voor, met name het kindermenu van 85€ voor 3 gangen vond ik redelijk stevig, en ten tweede heeft de bediening toch wel een paar steekjes laten vallen. In feite niets meer dan schoonheidsfoutjes maar in dit type van restaurant zou dat eigenlijk niet mogen.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Sfeer
13 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een culinaire ontdekkingsreis! Smaaksensaties op je bord en allemaal even mooi gepresenteerd. Wat was het weer een unieke ervaring om hier te mogen eten. Het kost een paar centen maar daar krijg je ook wat voor. De bediening is geruisloos attent en zeer professioneel. Ik geef 5 sterren maar ze hebben er maar 1. Denk dat er nog wel 1 bij komt.

Datum van bezoek: november 2022
31 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Na ons eerste bezoek in 2012 (heb toen ook een beoordeling geschreven) komen wij sindsdien elk jaar bij Aquarela. In de loop der jaren is er veel veranderd en heeft het restaurant ook een michelinster gekregen. A la carte eten kan niet meer, je hebt de keuze uit twee menu's. Beide menu's zijn aan te raden, maar het vegetarische menu verrast het meest. De service is fantastisch, het uitzicht prachtig. Kwaliteit heeft een prijs, dus reken op minimaal € 125,- per persoon. Wat mij betreft is dat het zeker waard.

Datum van bezoek: december 2021
3 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ervaring! Intens genoten van het gehele 9 gangen menu en bijpassende wijn. We hadden het wijn arrangement, prima kleine glaasje. De bediening was erg vriendelijk.

Datum van bezoek: oktober 2021

Reizigers die La Aquarela bekeken, bekeken ook

In La Aquarela geweest? Deel je ervaringen!