Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere burgers! ”
Beoordeling van Winston's Burgers & Beer

Winston's Burgers & Beer
Geclassificeerd als nr. 7 van 190 Restaurants in Duong Dong
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 3 US$ - 12 US$
Keukens: Amerikaans, Bar
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
22 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je betaald een flink bedrag voor een burger. Maar het is dan wel de lekkerste burger die we tot nu toe hebben gegeten in Vietnam.

De aankleding en sfeer is goed met fijne speciaal biertjes!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank nonna007-doornenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.811)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.811 beoordelingen

15 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke burger op, goed belegd en lekkere saus. Bediening is vriendelijk en er wordt speciaalbier geserveerd. Wij hebben genoten van een Leffe blond, lekker na al dat Aziatisch bier

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank cliffd951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant ligt super gezellig in een rustig zijstraatje van de hoofdstraat. Heerlijke gerechten, onder andere prima Hamburgers. Voor wie weer eens wat anders wilt eten als Aziatisch/Vietnamees. Keurige nette bediening met uiteraard Bier van de tap.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Rob-Caroline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De Californication burger besteld en hier erg van genoten. Als je even een break wilt van alle rijst en noedel gerechten dan is dit the place to be. Wij vonden zelf de wedges wel wat droger maar ach, wat maakt het uit met zo’n burger.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank tessas452
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Top burgers en goed belegd. Heb de californication gehad met avocado. Super lekker. Je kunt ook wedges erbij krijgen, ook erg lekker en goed gekruid. Je weet zeker dat je goed gegeten hebt als je hier naartoe gaat.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank B6193GRandread
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Winston's Burgers & Beer bekeken, bekeken ook

Duong Dong, Phu Quoc Island
 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 

In Winston's Burgers & Beer geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding