MSchrik
Rotterdam, Nederland

Een uitstekende vakantie

Beoordeling van Smy Kos Beach & Splash
5,0 van 5 bollen26 okt 2023 beoordeeld
Dit hotel is een uitstekende keuze als je wil rusten en van de zon en gastvrijheid van de Grieken wil genieten. Uitstekende service, heel veel vriendelijkheid van het personeel. Eten was ook goed en veel keuze tussen vlees/ vis of vegetarisch. Kamer was prima en de bedden ook. Verder waren de zwembaden schoon en voldeden dus aan de eisen van deze tijd met bewaking tijdens zwemuren. De service aan de bars was vriendelijk en voldoende. Kortom een geweldige vakantie gehad samen met mijn vrouw en we kunnen nu de winter aan.
Datum van verblijf: oktober 2023
Kamertip: Een heel goed verblijf om te relaxen.
Gereageerd 27 okt 2023

Dear Guest,
Thank you very much for your enthusiastic review!
We are very pleased to hear that you had a wonderful holiday on Kos. Our quiet location and proximity to Kos town seem to offer exactly what you were looking for.
It is great to know that the staff was kind and attentive, making your experience even more enjoyable. We're glad you found plenty of choices and delicious food during your stay and once again thank you for taking the time to leave this lovely review.
We look forward to seeing you here with us again soon.
Warmest regards,
SMY Kos Beach and Splash Team.
  • travelup.com
0.3 km van Smy Kos Beach & Splash
5.7 km van Smy Kos Beach & Splash
5.5 km van Smy Kos Beach & Splash
0.4 km van Smy Kos Beach & Splash
1.2 km van Smy Kos Beach & Splash
Piscine à coté de l'hôtel
3.5 km van Smy Kos Beach & Splash
View from the driveway
3.5 km van Smy Kos Beach & Splash
  • Destinia.com
3.6 km van Smy Kos Beach & Splash
4.9 km van Smy Kos Beach & Splash
Meer hotels in Mastichari bekijken
Beoordeeld op 22 juli 2023 via mobiele applicatie

Het hotel vertoont te veel gebreken zowel organisatorisch als qua infrastructuur om 4 sterren waard te zijn. Enkele voorbeelden: deurklink badkamer komt los, deurlijst valt naar beneden, toiletrolhouder komt los, nachtlamp hangt los, geregeld rioolgeur zowel in kamer als in de buurt van het zwembad, slecht onderhouden paden (putten en losse stenen), 1 van de 2 douches aan zee werkt niet, te weinig ligbedden aan zwembad en zee (van een slechte kwaliteit en geregeld ook een kapotte) lange wachttijden in het restaurant wegens onvoldoende capaciteit, te weinig glazen, borden, bestek, geen gedekte tafels etc.
Wat de "all inclusive" betreft zijn enkel de basis zaken inbegrepen en dan zijn deze nog van inferieure kwaliteit (onder het mom van 'lokaal'), zoals de cocktails, bier of frisdrank. De wijn is letterlijk niet te drinken.
Zodoende moet je bij betalen als je iets deftig wil, of gewoon voor een portie nootjes. Het eten is weinig gevarieerd en niet super lekker. Na een week heb je alles minstens 3x gegeten.
De kwaliteit van de WiFi ligt in lijn met de rest van de faciliteiten, ondermaats dus.
Gelukkig was het gezelschap en het weer top, het hotelpersoneel vriendelijk en behulpzaam en het animatieteam was eveneens super! Ook de man van de autoverhuur in het hotel was heel sympathiek, alles was prima geregeld!

Datum van verblijf: juli 2023
Vassilios Keranis, General Manager van Smy Kos Beach & Splash, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2023

Dear Guest,

Thank you for contributing to the profile of our hotel on Trip Advisor.
We are truly sorry to read your strong words of disappointment with regards to your recent stay at
our hotel.
Our primary aim and objective is for our guests to depart from SMY Kos Beach and Splash
Hotel satisfied and relaxed from an enjoyable and fulfilling holiday, we accept that this cannot always be the case.

We can only hope that you will consider returning so that we may have another chance at showing
you the service and hospitality for which we are proud of.

Best Regards,
SMY Kos Beach and SplashTeam.

Beoordeeld op 7 mei 2022

Wij wonen in Bodrum, Turkije en zijn hier voor een 6daagse vakantie, de rest van de familie wonen in NL ook hierheen gekomen. In mijn leven heel wat all inclusive hotels gezien, maar deze is serieus MEGA GOED! Het eten echt geweldig! Hygiëne! Vriendelijk personeel en geen geslijm. Hotel kamer schoon en rest van het hotel, tuin, zwembaden, terras etc ook. De mini market us echt spotgoedkoop!

Sowieso Kos is mega goedkoop ik snap er niks van! Overal ter wereld prijsstijgingen en hier gingen we koffie drinken bijvoorbeeld 8p waaronder luxe koffies en verse jus d'orange 26 Euro.... De dag ervoor koffie, geval, donuts erbij 36 Euro.

Ik ben al zo'n 10-15 keer op Kos geweest,een dagje vanuit Bodrum en ik vond t niet echt bijzonder, her was meer een bezoek aan de Lidl en weer wachten totdat boot terugkeerde.

Kos is gemoedelijke, lekker weer, winkels, historie, vriendelijke mensen en serieus goedkoop!

Datum van verblijf: mei 2022
Rooms Division Manager Kos, Guest Services / Front Office van Smy Kos Beach & Splash, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2022

Dear Kardelenbodrum,

We thank you sincerely for your awesome feedback and honest words.
It is a pleasure to read your review and realize you enjoyed every aspect of your vacation time at Smy Kos Beach & Splash.
In this sense, we are truly glad to hear of the outstanding service you received from our team, who will receive your compliments and gratitude.

We are always striving to improve our facilities and services and we really hope you come visit us again, so you can fully enjoy our services and all the future beautiful surprises.

Best Regards,
Smy Kos Beach & Splash team

Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

De kwaliteit van het eten is zeer ondermaats en de dranken zijn niet te drinken , wij vergelijken dit hotel met een 4 sterren in Egypte en dat is zeker en vast geen compliment …
Wel zeer vriendelijk personeel en het hotel en zwembad zijn netjes verzorgd .

Datum van verblijf: juli 2021
Rooms Division Manager Kos, Guest Services / Front Office van Smy Kos Beach & Splash, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021

Dear Guest,
Food is always a matter of taste and we respect your opinion on this matter. Fortunately, the big majority of our guests rate our food very well.
Best regards,
Smy Princess of Kos team

Beoordeeld op 6 november 2017

Zeer gastvrije ontvangst. Kamer is wel aan een upgrade toe, bedden kunnen veel beter. Gevraagd om een topper die vervolgens binnen een uur geleverd werd. TOP!!! Medewerkers zeer behulpzaam. Je kon op twee locaties eten. Binnen was het eten warm en goed, in de taverne was het eten koud. Het hotel ligt tegen de zee aan. Je kunt mooie en lange strandwandelingen maken. Om het eiland goed te bekijken moet je wel een auto huren. Dit kun je in het hotel regelen maar kijk goed naar de prijzen. Het kan veel schelen. Al met al een mooie vakantie. Misschien tot een volgende keer,

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 8 juni 2017

Na een aantal slechte beoordelingen gezien te hebben over dit hotel, waren wij zeer verbaasd dat dit hotel juist geweldig bleek te zijn. Supervriendelijk personeel, alles heel schoon, lekker eten, een ruime kamer, heerlijke zwembaden. Wij zijn al vaak naar all-inclusive hotels geweest. maar echt waar hier was het heel erg goed.

Datum van verblijf: mei 2017