Erg leuk tentje. Ligt op de route terug vanaf zuid kaap. Verse ovenpizza wordt gemaakt in een open keuken.
Gistermiddag op de weg terug van het einde van de wereld hier gestopt voor late lunch. Mooie lichte en moderne uitstraling. Lekker buiten gezeten. Onze ober sprak slecht Engels maar we kwamen er uit. Dachten we. Na wel erg lang wachten kregen we 2 van de 3 pizza’s en geen servetten. Bij navraag waar de derde pizza bleef bleek dat hij die vergeten was. Misschien omdat hij niets opschreef. De pizza’s zijn erg goed, mooie dunne bodems en leuk geserveerd op houten bord. De eigenaar kwam erbij en pizza werd alsnog gemaakt en geserveerd door de eigenaar met nogmaals excuses en de mededeling dat deze van het huis was.
Beetje jammer want ook die pizza was gewoon goed.
Tijdens het afrekenen kwam de eigenaar nog even met ons kletsen. Door de Corona was de concept een beetje aangepast. Normaal was er geen bediening maar bestelde gasten rechtstreeks. Vandaar misschien de verwarring. Er lopen heel veel diverse nationaliteiten in de bediening.
Kortom.....een hele goede pizzeria waar je zeker langs moet als je naar of van de einde van de wereld gaat!
Fantastisch lekker gegeten in de nieuwe pizzeria aan de N125. Waande me even in Italië met de Ladins op tafel en de geweldige smaken.. molto buono!!
Nieuwe pizzeria, erg mooi, gezellig, vriendelijk, en alles perfecte kwaliteit. De pizza`s waren een van de allerbeste ooit, de Illy koffie, het heerlijke ijs, en de lekkere huiswijn maakten ons verblijf compleet. Wij komen zeker terug !