Jan v

PRIMA.

5,0 van 5 bollen23 mrt 2024 beoordeeld
Prima hotel ,dicht bij de lift,
Ontbijt , middags hap en diner waren uitstekend..
Wij hadden een mooie grote kamer 525, in het gedeelte iets naar achteren ,daarom was ons uitzicht niet zoals aan de voorzijde, wel heerlijk rustig met prima bedden.
Sauna's met op gietingen waren heerlijk.
Medewerkers waren heel vriendelijk.
Datum van verblijf: maart 2024
0.0 km van Romantik & Spa Alpen-herz
0.8 km van Romantik & Spa Alpen-herz
Meer hotels in Ladis bekijken
Beoordeeld op 31 december 2022

Hotel Alpen-Herz was voor ons voor de tweede keer onze bestemming. Direct naast de skilift konden we 's morgens na een goed ontbijt de hele dag ons uitleven. Het eten 's middags, de sauna (met de opgietingen van Mark en zijn team) zijn prima verzorgd. Het diner 's avonds is ook echt goed (vooral de desserts). Gastvrije en vriendelijke bediening, zeer behulpzame receptie maken het een bezoek meer dan waard!

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 8 juli 2022

Het hotel is heel sfeervol en romantisch ingericht met een hele mooie wellness, hele mooie relax-ruimte en een binnen en buiten zwembad met een mooi buiten relax-terras met ligbedden. Er worden 3 x per middag/avond in een aparte sauna een opgieting gedaan, steeds in een wisselend thema. Dit heb ik nog nooit meegemaakt in een hotel. Onze Alpinstyle kamer was net gerenoveerd en heel erg mooi, ruim en sfeervol ingericht met balkon en een lekker en groot bed. De kamer was heel erg schoon net als de badkamer, toiletruimte en het hele hotel incl. wellness.
Het personeel is super vriendelijk. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het 6-gangen diner zeer smaakvol en de borden worden mooi opgemaakt! Tevens is er een middag-buffet tot 5 uur. Ook dit heb ik nog nooit meegemaakt dat je tot zolang van een middag-buffet gebruik kan maken. Bij de hotelprijs is de pas voor de ski-liften van het gebied Serfaus/Fiss/Ladis inbegrepen. De gondel vertrekt vlak naast het hotel en via alle gondels die er in de zomer in bedrijf zijn kan je het hele gebied bereiken en dus kan je je auto op het privé parkeerterrein van het hotel laten staan.
Kortom een heerlijk hotel en we hopen zeker nog een keer terug te komen!

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 7 maart 2022 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel! Goede ontvangst, zeer klantvriendelijk, prachtige zeer ruime kamer, alles in romantische stijl. Lekker eten, geweldig saunadeel met show opgietingen. Zwembad dat altijd open was en lekker buiten in de whirlpool. Dikke 10! Enige nadeel: als je voor skiën komt: lange wachttijd bij de lift in de voorjaarsvakantie (30-40 min) bij Ladis en dan bij Fiss weer 15-30 min om boven te komen.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 10 februari 2020

Het Hotel ligt precies naast lift in Ladis. Ideaal dus. Het ontbijt, middageten en diner zijn prima verzorgd en het personeel is vriendelijk en attent. Je merkt dat ze echt aandacht aan je besteden en dat is prettig.
De wellness is ook goed. Er worden leuke opgietingen verzorgd maar er is ook mogelijk om een andere sauna te pakken. Het zwembad binnen en buiten zijn ook prima.
Al met al zeker de moeite waard. Het is zeker geen goedkoop hotel maar de prijs/kwaliteit voor dit hotel is prima!

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 15 juli 2019

Mooi hotel in het rustige Ladis
Gondelbaan naast hotel brengt je simpel naar Fiss en Serfaus
In Ladis zelf niet veel te beleven
Hotel heeft prachtige kamers, die hier en daar tzt wat renovatie behoeven
Kamers worden keurig schoongemaakt
Goed ontbijt met eierkok, uitgebreide Jause en klasse diner

Datum van verblijf: juli 2019