“Was oké”

Geclassificeerd als nr. 6 van 27 Restaurants in Playa de Fanabe
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 5 - € 25
10 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was wel goed. Maar ik had gemengd vis met groente besteld, maar er zat wel erg weinig groente bij
Vriendelijk personeel
Prijs/ kwaliteit in verhouding

Datum van bezoek: februari 2024

31 oktober 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongewoon lekker! Kleine kaart maar o zo lekker gegeten. Tussen de commerciële zaken vind je hier de echte Italiaanse keuken met top gerechten! Goede wijnkaart.

Datum van bezoek: oktober 2023
3 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de rustigste zaakjes op de dijk. Je zit er in een mooie zaak met een prachtig uitzicht. De bieding was enorm vriendelijk en vlot en het eten was heerlijk! We aten pasta die lekker al dente was. Prijs-kwaliteit was zeker in orde

Datum van bezoek: augustus 2023
8 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij gingen deze vakantie uit eten met de familie in deze fantastische zaak. Het eten was er overheerlijk. Ook de bediening was uiterst vriendelijk en enthousiast. Onze ober Christian gaf ons de tijd van ons leven. Zeker een aanrader als je eens in de buurt bent.

Datum van bezoek: februari 2023
6 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein maar fijn: Vriendelijke bedienig die de tijd neemt om suggesties voor wijn - spijs combinaties te geven, puur kwaliteits eten, pasta gerechten om je vingers bij af te likken. Direct aan het strand. Wij komen voor we vertrekken zeker nog een keer terug. Aanrader!!

Datum van bezoek: januari 2023

Reizigers die TeD - Playa Fañabé bekeken, bekeken ook

Playa de Fanabe, Costa Adeje

In TeD - Playa Fañabé geweest? Deel je ervaringen!