“Een aanrader ”

Prijsklasse: € 3 - € 21
Beschrijving: Mijn vrouwtje is de beste kok van de playa
Beschrijving: Mijn vrouwtje is de beste kok van de playa
2 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen er ‘s middag eerst iets drinken... veel keuze van Belgische bieren maar ook van andere dranken voor elk wat wils. We zijn er dan ‘s avonds terug geweest om te eten. Na een lekkere huisgin en huiswijn te hebben gedronken aten we prèparè met frietjes en lekkere filet pur...super zacht!!! Een dikke chapeau voor Bart en Sofie van Chapo!!!! 👍

Datum van bezoek: mei 2019

14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een goeie snack is dit the place vooral voor de Vlaming
Vlotte bediening - niet opdringerig en gehaast
Kaart bestaat uit snacks met oa. balletjes in tomatensaus en enkele typische Vlaamse snacks.
Prachtige rustige ligging met frontaal zeezicht.
Ideaal om te chillen

Datum van bezoek: april 2019
985bartv, Eigenaar van Chapo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2019

Beste Geert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze zaak.

15 maart 2019 beoordeeld

We waren hier in maart 2019, prima plaats mooi uitzicht op zee, rustig gelegen en een zeer goede bediening door de belgische eigenaars, de prijzen zijn redelijk, voor herhaling vatbaar. Voor ons een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2019

Bedankt voor de lieve beoordeling.

15 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Één woord “ lekker “!!! Heel vriendelijk ontvangst en super lekker geëten, op z’n vlaams !!! De uitbaters zijn top 👍

Thanks!!!

8 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aanrader voor Vlamingen! Vriendelijk ontvangst in eigen taal. Frietjes in rundsvet en heerlijk vlees in echte boter gebakken.
Toffe sfeer en vriendelijke bediening! Voor ons is dit de leukste en lekkerste plaats in de omtrek!

Datum van bezoek: maart 2019
bart v, Eigenaar van Chapo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2019

Bedankt voor je lieve woorden. Dit doet echt deugd!
Vele groetjes

Reizigers die Chapo bekeken, bekeken ook

Playa de Fanabe, Costa Adeje
Playa de Fanabe, Costa Adeje

In Chapo geweest? Deel je ervaringen!