“Enige Chinees in Putte maar gelukkig een heel goede”
Beoordeling van New China

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
New China
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 8 van 19 Restaurants in Putte
18 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kan er ook ter plaatse eten maar wij bestellen en eten het lekker thuis op. Uitgebreide kaart en snel klaar. Ruime hoeveelheden en altijd vers en lekker warm. We bestellen hier toch wel minstens 1 keer per maand.

Datum van bezoek: augustus 2020

18 augustus 2020 beoordeeld

Altijd zeer lekker, heel vriendelijke bediening en mooi verzorgd. Ook heel strikt ivm Covid-19 regels

Datum van bezoek: augustus 2020
25 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds verschillende keren gaan eten daar. Een aanrader...zeker nu ik de Ti Pan ontdekt heb. Alle vier ( eend, rund, kip of scampi) zijn ze super heerlijk!!! Mijn voorkeur is met bbq-saus en halfpikant!!! Echt een aanrader!!!

Datum van bezoek: juli 2019
12 juli 2019 beoordeeld

Sfeervol Chinees restaurant met een uitgebreide kaart. Lekker en overvloedig eten. Aanraders: de tippan-gerechten, kikkerbilletjes met groenten. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Parking vlakbij aan de kerk.

Datum van bezoek: juni 2019
9 juli 2019 beoordeeld

Terwijl het veganisme opgang maakt, schijnt men bij New China nauwelijks gehoord te hebben van vegetarisme. Op de uitgebreide kaart wordt er geen enkel vegetarisch gerecht aangeboden. Behalve dan helemaal onderaan op de laatste pagina waar er vegetarische bami en nasi vermeld staan; ze hebben niet eens een nummer gekregen. Op de website is er helemaal niets vegetarisch terug te vinden. We leven in 2019!

Datum van bezoek: juli 2019

Reizigers die New China bekeken, bekeken ook

Putte, Antwerpen
Putte, Antwerpen

In New China geweest? Deel je ervaringen!