Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Stef

Vreselijk vies, hygiëne is nergens te bekennen

1,0 van 5 bollen21 aug 2022 beoordeeld
Dit is werkelijk een horror hotel!
Kamers:
Kamers waren vreselijk vies, stoffig en muf. Het rook alsof je in de dierentuin stond. TV stamt uit de vorige eeuw die het niet doet, we hebben ventilators moeten vragen omdat het zo heet was in alle kamers. Geen klimaatsysteem dan arko (alle ramen kunnen open) met ongedierte.
Hygiëne is echt vreselijk! Iedereen heeft last gehad van bed vlooien
Ontbijt:
Overal vliegen die rondvliegen en op je broodjes lopen.
Personeel:
Nadat we aangegeven hebben dat we geen pleasenr stay hadden, wordt er niet eens gevraagd wat er is en lopen gewoon weg alsof er niks aan de hand is.
We slapen vaker in budget hotels (ook van ibis waar het super goed is). We weten wat we kunnen verwachten maar dit is niet eens 1 ster waard. We zouden hier 2 nachten blijven, maar het was zo erg dat we gelijk vertrokken na de 1e dag!
Zelf een score 1 is teveel! Als we dit hadden geweten konden we beter in de auto slapen!
Kan niet begrijpen waarom deze hotel zoveel positieve beoordelingen scoort! Officiële klacht ingediend. Voor ons nooit meer een overnachting op deze locatie!

Hotel zou met deze hygiëne niet eens open mogen!
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, General Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 11 sep 2022
Beste gast,
Bedankt voor dit bericht.

Allereerst onze welgemeende excuse voor dit late antwoord. We hebben inderdaad overlast van vliegen gehad, excuses voor dit ongemak. Bedvlooien hebben we echter zeker niet gehad, we hebben expertise op dit gebied in huis en hier wordt grondig op gecontroleerd. We bespreken uw feedback verder intern en bedanken u voor het melden.

Vriendelijke groeten,

Silvia De Giorgi, General Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Priceline
  • Vio.com
  • Hotels.com
4.7 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
    € 169
  • Priceline
3.5 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Gratis wifi
Gratis parkeren
Superiour Doppelzimmer
€ 139
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 139
  • Vio.com
1.0 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 85
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 85
0.0 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 180
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.5 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Gratis wifi
Restaurant
€ 132
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 132
11.8 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
Nearby landmark
€ 100
Volledig restitueerbaar
    12.0 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
    € 98
    • Agoda.com
      € 98
    12.0 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
      € 144
    • Hotels.com
      € 126
    • Expedia.com
      € 140
    7.5 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 126
    Geen aanbetaling vereist
      7.7 km van Ibis budget Aachen Raeren Grenz
      Meer hotels in Raeren bekijken
      Beoordelingen (293)
      Beoordelingen filteren
      293 resultaten
      Waardering van reizigers
      69
      117
      79
      16
      12
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      69
      117
      79
      16
      12
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      2 - 7 van 293 beoordelingen
      Beoordeeld op 13 augustus 2021

      Om praktische redenen kozen we om te overnachten in de Ibis Budget te Raeren omdat het dicht bij ons doel lag. De kamer was zeer netjes. Het is gelegen op een snelwegparking maar wij hebben geen lawaai gehoord van het voorbijsnellende verkeer. Het onthaal was hartelijk. Het hotel biedt een bescheiden maaltijd aan. Je kan kiezen voor pizza of pasta (meerdere opties). Dit was prima en zo moesten we niet op zoek naar een eetgelegenheid. Het ontbijt was ruim voldoende. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima voor een kort verblijf. Minder geschikt voor een langer verblijf.

      Datum van verblijf: augustus 2021
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      1  Bedank Evango-histotrips
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel- cmanager, Directeur général van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2021

      Beste gast,
      Hartelijk dank voor uw feedback.

      Fijn dat u tevreden was over onze prijs-kwaliteitverhouding en dat u tevreden was met de netheid van onze kamers. Het doet ons plezier dat u ook een warme ontvangst heeft genoten en dat u lekker heeft gegeten bij ons, zowel 's avonds als 's ochtends.

      Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

      Silvia De Giorgi, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 20 september 2020

      Goedkoop overnachten, met douche en lavabo , een apart toilet op de kamer. Televisie en kleine schrijfruimte. Goed ontbijt met bediening aan tafel door de Coronamaatregelen Covid19. Gratis parkeergelegenheid voor het hotel. Naast het hotel is het benzine station Total met restaurant en shop Bonjour. Gelegen op de rustparking voor vrachtwagens Lichtenbusch autosnelweg E42. nabij de grens van Aken.Zeer geschikt voor 1 overnachting als tussenstop of tussen een 2 wandeldaagse.Pluspunt ze spreken ook Nederlands!

      Datum van verblijf: september 2020
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Service
      Bedank Patje66
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Silvia De Giorgi, General Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2020

      Beste Patrickcg,
      bedankt voor uw positieve review.

      Het doet ons plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat het ontbijt gesmaakt heeft. Wij ontvangen u in de toekomst graag opnieuw!

      Vriendelijke groeten,

      Silvia De Giorgi, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 27 december 2019

      Datum van verblijf: december 2019
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Silvia De Giorgi, General Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2020

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
      Beoordeeld op 26 november 2019

      Betonnen grijs (talkachtig) gebouw, weinig uitnodigend en vlak langs de snelweg.
      Druk bezocht door vrachtwagen bestuurders (meer dan 100 vrachtwagens op de parking). Moeilijk toegankelijk en slecht aangegeven.
      Echt basic van inrichting, ontbijt acceptabel maar niet geweldig.
      TV was een ramp, kanalen niet ingesteld en slechte beeldkwaliteit. Had uitsluitend te maken met weinig aandacht voor de klant.
      Wat mij betreft: geen aanrader.

      Datum van verblijf: november 2019
        • Prijs/kwaliteit
        • Kamers
        • Service
      1  Bedank HugoMertens
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Silvia De Giorgi, General Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2019

      Beste Hugo

      Het spijt ons dat uw verblijf bij ons niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. Wat betreft uw opmerkingen, hebben we inderdaad gekozen voor een minimalistische inrichting, daar we dan ook een budget hotel zijn. We raden u aan bij een eventueel volgend bezoek uw klachten te bespreken met onze receptionisten, zodat zij u in de mate van het mogelijke meteen kunnen helpen.

      Met vriendelijke groeten

      Silvia De Giorgi, General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 31 mei 2019

      Datum van verblijf: mei 2019
      • Reistype: Reisde met vrienden
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Hotel-cmanager, Silvia De Giorgi, General Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2019

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
      Meer beoordelingen bekijken