Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (397)
Beoordelingen filteren
397 resultaten
Waardering van reizigers
126
205
51
11
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
126
205
51
11
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 397 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2018

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Leuke en zeer verzorgd hotel. Propere nette kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel, mogelijkheid tot eten in restaurant wat overigens een echte aanrader is! 3 gangen menu voor 22,5€- ontbijt 10€. Super gezellig terras ombuigen te zitten bij mooi weer.
Wel geen lift aanwezig.
Enig min puntje: het lawaai dat de deur van je kamer maakt als je deze sluit.. je kan dit niet stil doen door het systeem met als gevolg dat iedereen de deur gewoon laat dicht vallen met wel wat lawaai hinder tot gevolg zeker als het druk bezet is.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank VD0703
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is meer dan basic. Het heeft grote kamers van 21 m2 en een mooie douche en toiletgroep. Er is een uitgebreid ontbijt, een restaurant van goede kwaliteit, een leuke eenvoudige bar en diverse zalen. Het ligt vlak bij de snelweg en men is in korte tijd in het centrum van de dorpen Charleville en Mezieres. Dit hotel is een aanrader op weg naar zuid Frankrijk.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank theovandeloo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016

Fantastische bedden, heerlijke douche, goed diner tegen een billijke prijs en een zeer uitgebreid ontbijt. We hebben op aanraden van vrienden deze locatie gekozen voor een overnachting tijdens onze zomervakantie. Wij willen graag hun tip aan iedereen doorgeven!!
Nog een tip: neem afslag 8, dan kom je dichterbij het hotel van de snelweg af. Omdat het hotel wat achteraf ligt, valt het niet direct op als je op de Rue Louise Michel rijdt - zonder een verdere nummer aanduiding.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank elsrodiplanting
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2016

Zeer vlot bereikbaar vanaf het verlaten van de autobaan,receptie ook open na 22 uur 's avonds,snelle hap en drankje beschikbaar.Parking nabij hotel en gratis is een meerwaarde voor een vermoeide reiziger.Kortom een absolute aanrader.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank paul_duerinckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken