Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Goed eten in fantastisch dorpje”
Beoordeling van LE PATIO

LE PATIO
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Restaurants in Villefranche-de-Conflent
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
12 september 2018 beoordeeld

Eten niet heel bijzonder wel gewoon goed. Een soort van standaard menu voor 18 euro niets mee mis dus.te kiezen is uit 2 voor/hoofd gerechten en 2 desserts. Vooraf Rillettes van makreel. lekker. Hoofdgerecht gekozen voor kabeljauw. Smaak was goed. Nagerecht viel wat tegen: Mintsoep met stukjes meloen. Je moet toch wat om de prijs te kunnen maken....

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank iobeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.224)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.224 beoordelingen

29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met onze meisjes gegeten. Wij hadden een heerlijke briochette au boeuff (mals) en de meisjes kindermenu met vis. Lieve, gastvrije bediening en heerlijk gegeten. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Manita W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2018 beoordeeld

Villefranche de Conflent is wel vrij toeristisch en dat straalt ook af op de restaurants. In Juni is er nog niet zo veel volk maar er is er wel heel veel plaats. Nu zaten alle gasten gezellig op de binnenkoer maar ik betwijfel of dit ook in het hoog seizoen is. Goed gegeten maar ook weer niet van wow dit is het puntje van de zalm. Als je geen restaurant vind ga je hier wel niet teleurgesteld worden.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 904gertv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2017 beoordeeld

Niettegenstaande het late uur kregen we nog een volledige warme maaltijd voorgeschoteld en was het personeel supervriendelijk ! We kregen alle tijd en werden niet buitengekeken. Bovendien waren de gerechten enorm lekker ! Een dikke pluim voor deze mensen.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank windekind3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2016 beoordeeld

Gemiddelde service met OK eten. Iets te fantasie loos zowel in eten als gastvrijheid. De Spaanse grens over en je weet niet wat je proeft.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank J. Dekkers M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die LE PATIO bekeken, bekeken ook

Villefranche-de-Conflent, Pyrénées-Orientales
Villefranche-de-Conflent, Pyrénées-Orientales
 
Taurinya, Pyrénées-Orientales
Vernet-Les-Bains, Pyrénées-Orientales
 
Villefranche-de-Conflent, Pyrénées-Orientales
Villefranche-de-Conflent, Pyrénées-Orientales
 

In LE PATIO geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding