Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 99
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 98
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 94
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/05/22
Hotels.comUS$ 99
TravelocityUS$ 99
getaroom.comUS$ 106
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (383)
Beoordelingen filteren
383 resultaten
Waardering van reizigers
114
186
57
18
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
114
186
57
18
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 383 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2018

Hebben hier na een bezoek aan Brugge 1 nacht overnacht om van hier uit naar Cherbourg te reizen onze basis om 4 dagen in Normandie door te brengen. Leuke bar goede bedden en een uitstekend ontbijt buffet.

Kamertip: geen voorkeur
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Henk t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2017

Onze kamer was net en we vonden het fijn dat er een koelkast en een kluisje was. Maar het venstertablet moet herschilderd worden. Het ontbijt was slecht: weinig keuze, geen vers fruit op de 2de dag van ons verblijf. Het brood was droog doordat het niet afgedekt stond. Op wandelafstand in de buurt is niets te zien.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pascale S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2017

Het hotel is goed en rustig gelegen en heeft een mooie tuin met openluchtzwembad, pingpongtafel en petanque terrein in de tuin. De menukaart is heel beperkt. Het eten is eerder gewoon maar wel lekker. Drankjes zijn niet echt goedkoop. We hadden een mooie kamer maar hebben door de aanwezigheid van een atletiekteam ui Oekraïne die een luidruchtig feestje hielden in de kamer net ons geen oog dicht gedaan. De receptie heeft twee keer geprobeerd ze tot rust aan te manen Tot ze uiteindelijk de coach zelf hebben wakker gemaakt. Rond kwart voor drie werd het toen redelijk rustig. Het lekkere ontbijt deze morgen heeft veel goedgemaakt. We hebben voor de overlast ook een commerciële vergoeding gekregen. De stad Lille is mooi. We ezochten het oude gedeelte en vandaag een heel mooi park met een mooie zoo (€4 per volwassene). In dit park is ook een mini kermis en pretpark aanwezig, een aanrader voor families met kinderen. We zullen zeker nog eens terug keren maar gaan ons goed informeren over eventuele aanwezige internationale sportteams en vragen zeker een kamer langs de tuinzijde.

Kamertip: Neem een kamer langs de tuinzijde en informeer of er geen sportteams aanwezig zijn ...
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank 916tania
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LauraWident, Executive manager van Holiday Inn Lille - Ouest Englos, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2017

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf in ons hotel, opnieuw willen wij ons verontschuldigen voor het ongemak veroorzaakt door de sport-team was een verblijf in het hotel. We zijn blij dat uw verblijf is wereldwijd goed en hopelijk tot ziens in optimale omstandigheden.

Met vriendelijke groeten

Isabelle

Executive Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2016

mooi hotel, zonder overdreven luxe, maar we hadden alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf : proper kamer, zeer vriendelijk personeel, buitenzwembad, fitnessruimte en het voornaamste : heel lekker eten !!!

Kamertip: zeer rustig , wij zagen de autosnelweg maar hoorden geen geluid ! er was wel een groot gras perk ts hotel en snelweg
Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jean-pierre v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2016

Wat je van een Holdiay Inn kan verwachten: nette kamers en uitgebreid hotelontbijt. Aankleding van de kamers origineler dan ergens anders in de hotelketens vind ik wel. Vrij huiselijke sfeer voor zo een groot hotel. Personeel heel vriendelijk. Zwembad was een welgekomen afkoeling na een dagje de stad verkennen. Ontbijten op het terras was zalig. Wij hebben hier een goede herinnering aan overgehouden.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kirsten O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken