Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good spot for relaxing and good food”
Beoordeling van Maraboo Beach

Maraboo Beach
Geclassificeerd als nr. 6 van 76 Restaurants in Nidri
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 47 US$
Gegevens restaurant
30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier meerdere dagen en avonden geweest, overdag op het strand, ligbedden met kussen, alleen moeilijk verplaatsbaar als je de schaduw van de parasol wilt benutten gedurende de dag. Avondeten top, eerlijk eten in een modern jasje. Bediening heel gastvrij, heeft ons nog goede tips gegeven over bezienswaardigheden op Lefkas.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank 741lilianp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (217)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 217 beoordelingen

29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke spot, lekkere ligbedjes, goede wijnen en lekker eten, ook betaalbaar en goede bediening. Bedankt Nikolas voor de afgelopen dagen, je hebt ons goed verzorgd.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank 990mariskal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten heel slecht, geen smaak! We hadden mosselen vooraf waarvan 30% niet open gingen (bij ons is dat een teken dat ze niet goed zijn) wij kregen ze geopend terug nadat we dit hadden aangegeven. Pasta garnalen en zalm mega droog.... mooie plek maar voor het eten zijn er veel betere plekken op het eiland!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 853estherl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
N7935UYthomass, Ιδιοκτήτης van Maraboo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2020
Google-vertaling

Hello,i am the manager/owner at Maraboo. I am trully sorry to known you have had such a poor experrience to our place. However we had to point some things out out and put your review into examination.
Closed mussles might be a hint that they are not good but that does not mean they actually aren't.
This did not stop u from eating the other 80 % though u compained the first time to our waiter that they didnt open and not about the taste!we took them back and our chef could open them very easily. After , we brought them back to u and u discared them.Again you could just return them back since you had already decided they were not tasty( but u only compaines they were closed ) at that time.
Now about the shrimp spagetti and salmon spagetti. We dont refuse they might have been dry but we have to take into consideration some facts!
We brought to you those dishes in a normal time spam after the mussels but you complained it was "TOO FAST" and asked to take them back. We put them into the oven to keep the warm. This was not too fast because u gave as the mussles to open them up ( which took some time) and this process messed up with the programmed delivery time.
Of course foods would possibly get dried and possibly lose their taste after that delay. Nevertheless you ate it ALL .
Apart from that you didnt take into consideration our polite service and the fact that we gave you for free our 32 € bottlee of wine as an apology. This should gave us at least 2 stars.
Also we gave couple of mussels portion that day and nobady complain about their taste and the condition. Neither did we ever have had complain in the past. Therefore, we have a hard time to accept this review as valid but again thank u cause it help us become better.
Best wishes
THOMAS SOLDATOS

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere muziek en heerlijk eten.
Goede ligbedden ook zitzakken.
Mooi verzorgde strandtent
Aan t water gelegen vlak bij kano en surf verhuur.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank hannahh85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten! Leuke mensen werken er en mooi uitzicht!Misschien een rare vraag: weet iemand welke muziek ze afspelen?

Datum van bezoek: september 2019
Bedank A_M18-07-03
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Maraboo Beach bekeken, bekeken ook

 

In Maraboo Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding