Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 125
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 125
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
US$ 112
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 125
PricelineUS$ 121
getaroom.comUS$ 138
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (749)
Beoordelingen filteren
749 resultaten
Waardering van reizigers
254
319
120
35
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
254
319
120
35
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 749 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2020

Wij boekten dit hotel in combinatie met een optreden in Vorst Nationaal. Hotel ligt perfect, er is parking.
Het personeel is vriendelijk, kamers goed, ontbijt lekker (€14).
Op de hoek heb je een tof cafeetje, chez Franz. Mooi meegenomen :-).

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank AnneliesCuvelier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MarcMusquera, Gerente van Hotel Catalonia Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Geachte AnneliesCuvelier,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Catalonia Brussels erg op prijs.

Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Marc Musquera
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2017

Hotel is goed gelegen, personeel is vriendelijk, de kamer is ruim en schoon, de bed is goed en comfortabel en de wifi is stabiel en snel. het ontbijt is uitstekend. Badkamer is voorzien van al wat nodig is.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Anwar O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2014

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 februari 2014

Het hotel is netjes. Ruime kamer met ook een ruime badkamer, wat heel prettig aanvoelt. Kamer was aangepast voor rolstoelgebruikers.
Het ligt in een klein straatje, waardoor niemand in de buurt weet waar het hotel is. Je moet dus of met een taxi komen, of een goede kaart bij je hebben.
Het ontbijt was goed verzorgd. Het bed is aan de korte kant.
Zeker een hotel om terug te komen.
De prijs-produktverhouding is goed.

Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Leo B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 7 januari 2010

Grote verrassing, uitstekende waarde en modern hotel met zeer mooie kamers (speciaal de badkamer) en gratis internet.
Het ontbijt was ook erg goed, en niet zo duur als sommige hotels, 13 euro.
De aandacht en hulp bij de receptie was geweldig.
Het kostte me 15 minuten naar het centrum met de tram.
U vindt de tramhalte op slechts 50 meter van het hotel.
Aarzel niet om een wandeling te maken in de buurt van het hotel, zoals het heel leuk is.

1  Bedank ranagustavo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken