Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.229)
Beoordelingen filteren
1.229 resultaten
Waardering van reizigers
370
566
206
48
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
370
566
206
48
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.229 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Hotel met zeer uitgebreid ontbijt dicht bij Stephanie plein en Louizalaan.
Standart hotel zonder meer en prijs is zeer gunstig op sommige momenten maar is dan te duur wanneer bezetting in Brussel groot is varieert van 80 € naar 150 tot zelfs 250
Wel aangenaam en dienstig medewerkers

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Philippe S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielTrafikant, Gérant van Pantone Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2017
Google-vertaling

Dear Philippe S

thank you for your recent stay with us as well as for your feedback. we are pleased to learn you find our staff professional as well as for your satisfaction from our breakfast. We look forward welcoming you in the near future,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2017

Zeer mooi, luxueus, knus en zeer professioneel gerund hotel met een super gezellige bar. De kamers zijn quasi nieuw en voorzien van alle comfort.
Hier valt niets af te breken. Het enige rare is dat er op een tweepersoonskamer maar 1 koffietas voorzien is.

Minpunt is wel de prijs van de ondergrondse parking, dat loopt aardig op... Maar ja, parkeren in een grootstad is dan ook zeer duur en heeft feitelijk met het hotel niets te maken.

Ik geef straks voor de slaapkwaliteit 5 sterren, maar die geef je enkel en alleen als je minstens op het vijfde verdiep gaat slapen, want de tram kan er serieus veel tamtam maken. Het bed - superbreed - wou ik mee naar huis nemen, superbed!

Ontbijt is zeer uitgebreid, de gerookte zalm is een aanrader.

Het hotel in zijn volledigheid ook!

Kamertip: Minstens het vijfde verdiep (stilte) boeken en met de taxi of de fiets komen (prijs)
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Erik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielTrafikant, Gérant van Pantone Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Erik B

tank you for your positive review as well as for your recent stay. We are pleased to learn you enjoyed our hotel in terms of the comfort, the design of the rooms and their maintenance! we will take note for the salmon and inform the management team regarding!

Warm regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2017

Mooi hotel, met grote kamers. Alleen is de hygiëne van de vloerbedekking twijfelachtig. Leuke inrichting, vooral de kleurencombinaties op de muur zagen er leuk uit. Het persoon was zelfs midden in de nacht bereid om een handje te helpen.

Kamertip: Bij hoge verdieping heb je een mooi uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JelleK100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielTrafikant, Gérant van Pantone Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2017
Google-vertaling

Dear Jelle K

thank you for your recent stay with us as well as for your review. We are pleased to learn you enjoyed the stay in terms of the experience, concept and the availability of our staff.
We look forward welcoming you back to the Pantone Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2016

Via een Social Deal bon kennis gemaakt met dit hotel.
Heel netjes en kleurrijke aankleding doorheen gans het hotel. Simpel doch functionele ingerichte kamer. Zeker geschikt voor 1 overnachting, voor langere tijd misschien toch te basic.
Ontbijt met ruime keuze en verzorgd, ook spek, eitjes, champignons, wel spijtig dat dit niet warm was.
We mochten de kamer tot 14h hebben, doch al vanaf 11h héééél veel lawaai van de kuisploeg, het was duidelijk niet naar hun zin dat onze kamer nog niet vrij was. Bij het verlaten van de kamer kwam er al een poetsvrouw de kamer binnen nog voor we buiten waren!

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Guide0123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielTrafikant, Manager van Pantone Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2016
Google-vertaling

Dear Guid0123

thank you for your recent stay and the review. We are pleased to learnt that overall you enjoyed the experience at the Pantone hotel for that night. Please be assured that your feedback regarding the specific housekeeper would be communicated to the housekeeping management. Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2016

goed, op loopafstand van Station Midi; in rustige woonbuurt gelegen en vlakbij o.v.
wij hadden kamer op bovenste verdieping met prachtig uitzicht over de stad.
onze kamer had een prachtige fotoprint op het plafond in rood-blauw
heel vriendelijk personeel.

Kamertip: als je een mail stuurt kun je je favoriete kleur doorgeven. Je krijgt dan een kamer in die kleur of men houdt rekening met andere wensen.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Caro G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielTrafikant, Gérant van Pantone Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Caro G

thank you for your recent stay with us as well as for your feedback.
We are pleased to learn you enjoyed the experience in terms of our unique location, our top floor room with the balcony and the breath taking views and lastly of course our staff.
We hope to welcome you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken