6 personen bekijken dit hotel
PricelineUS$Ā 96
Trip.comUS$Ā 96
Destinia.comUS$Ā 105
Beoordeeld op 16 mei 2023 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een paar nachtjes tijdens een citytrip Brussel. Locatie is perfect, niet in het centrum maar wel veel restaurants en winkels in buurt. Je kunt je onttrekken aan de toeristische trekpleisters als je wilt.
Het hotel heeft een mooi uitstraling. De kamer is in stijl, simpel maar meer heb je ook niet nodig. Alles is aanwezig. Ontbijt is keurig geprijsd en voldoet.

Kamertip: Parkeer je auto bij een P+R buiten de stad. In de buurt is bijna geen mogelijkheid.
Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 5 september 2022 via mobiele applicatie

De ontvangst was erg vriendelijk, in dit geval in het Engels of Frans, geen Nederlands, geen probleem verder. Het hotel is origineel en stijlvol aangekleed. De aankleding is consequent doorgevoerd, tot de trappenhuizen aan toe, met veel unieke stukken. Verder niks te klagen, prima kamer, prima badkamer, prima ontbijt en niet al te duur šŸ‘šŸ»

Kamertip: Er is geen airco, wel ventilatoren. Vlakbij is een leuk straatje met veel restaurants.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 11 november 2021 via mobiele applicatie

Súper vuil: zwarte vlekken op kussens, overal stof.. Op website noemen ze het comfortabel maar dat is het niet. Deur van toilet kan niet dicht, zitten in douche.. Héél veel straatlawaai en onvriendelijke receptionist.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 11 maart 2020

een unieke belevenis slapen in een stad in een caravan.
Het personeel is zeer vriendelijk. Het ontbijt was voldoende. Dicht in de stad gelegen zodat je niet ver moet wandelen om een eetgelegenheid te vinden.

Datum van verblijf: maart 2020
Beoordeeld op 9 maart 2020

gezellig origineel, net, vriendelijk, zeer rustig in het centrum van de stad, nabij gelegen parking, voor onze kamer op de 2e verdieping was er geen lift... met een klein trapje naar je mansardekamer(tje).
echt vintage dus

Kamertip: wij hadden kamer 28 (oude gedeelte)
Datum van verblijf: maart 2020
Hotel-cmanager, Tim, Hotel Manager van Vintage Hotel Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Beste gast,
Bedankt voor deze zeer mooie review.

Het doet ons enorm veel plezier dat ons concept bij u in de smaak viel. Wat fijn dat u heeft genoten van onze rustige locatie en dat u ook tevreden was over de korte afstand naar de parking. Hopelijk vormde het trapje naar de mansardekamer niet te veel ongemak.
We hopen in ieder geval u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Tim, Hotel Manager