Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem !”
Beoordeling van Osteria Bolognese

Osteria Bolognese
Geclassificeerd als nr. 3 van 267 Restaurants in Ixelles
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 48 US$
Keukens: Deli, Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
13 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische bediening. Enorm vriendelijk en het eten was gewoon perfect. De mascarpone op het einde indrulwekkend. Bravo !

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank Christopher B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (343)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 343 beoordelingen

3 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer charmant Italiaans restaurant in de Matongé wijk. De gastheren zijn uitermate vriendelijk en lichten elk gerecht uitgebreid toe. Vrij beperkte maar gevarieerde kaart met traditionele gerechten. Heel vlotte en attente bediening. Zeer correcte prijzen.
Een echte aanrader voor wie van de Italiaanse keuken houdt!
We komen zeker terug...

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank stephand258
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lang moeten wachten op middelmatig eten eb onvriendelijke bediening. De lasagne was flets. En bestel vooral geen cappuccino dan word je onthaald op een oogrol en dan nog een slechte cappuccino. In Italië misschien, maar in Brussel nooit meer.

Datum van bezoek: mei 2019
5  Bedank pietern1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giacomo T, Proprietario van Osteria Bolognese, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2019
Google-vertaling

Wednesday evenings are always without reservations and if you come late you perfectly know in advance that there will be some waiting time until a table gets free. It was nice weather and you were offered a glass of Prosecco outside.
Everything seemed to be ok until the drama started when you asked for a cappuccino at the end of your dinner. We like to joke and smile with our customers about the culinary habits of Italians and the stereotypes around them, like cutting tagliatelle or spaghetti with a knife, adding massive Parmigiano on pasta with sea fruits, and among others…yes, cappuccino after dinner!
You reacted like if you had suffered the greatest insult in your life. You did not touch the cappuccino (and did not pay for it) so writing it was not good is just a lie. No way to make you understand that all this was just a misunderstanding.
It was the first time someone reacted in this way in six years of opening. We are just sorry you totally missed the friendly and unformal spirit of our osteria, but we will get over it.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2019 beoordeeld

Meestal 2 weken op voorhand te reserveren, zo leuk is het daar! Niet alleen lekker, ook gezellig en leuk. Je waant je echt in Italië!

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank Mieke M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De chef stelt goede suggesties samen alles van top kwaliteit maar duur geprijsd kleine zaal iedereen zit bijna op elkaar

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank marleenb289
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Osteria Bolognese bekeken, bekeken ook

 

In Osteria Bolognese geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.