Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midweek met gezin”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Thon Hotel Bristol Stephanie
Beoordeeld als nr. 2 van 15 hotels in Ixelles
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Goud
3 januari 2017 beoordeeld

Met de kinderen een nacht in Bristol Stephanie verbleven. Ruime familiekamer welke schoon en verzorgt was. Wij hebben al meerdere malen in Bristol overnacht en het is er altijd goed. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. Bristol was vroeger een echt klassiek hotel met zachte vloerbedekking en klassieke meubels. Nu is het allemaal moderner en lijkt meer op de rest van de hotels. Ligging is erg goed tov diverse bezienswaardigheden en winkels. Ook kan je in de buurt erg goed eten in de vele restaurants. Komen er vanwege de service en ligging graag weer terug.

  • Verbleef: December, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter-Paul K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017
Google-vertaling

Dear Sir,
Thank you for taking the time to review your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie with a nice and detailed comments you have published on Trip Advisor.
We are glad to read that you liked the different aspects off your stay.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.041)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 1.041 beoordelingen

2 januari 2017 beoordeeld

Wij hebben een weekendje in dit hotel overnacht om de kerstmarkt de bezoeken. Oud maar proper hotel met alle nodige nutsvoorzieningen. Zeer ruime kamers.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nadeel vinden wij, ze spreken of verstaan geen Nederlands en dat vinden wij niet kunnen.

  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ingridje502015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed the room and appreciate the staff attitude. However, we have taken good note of your remark concerning our ability to speak Netherlands and can assure you that we will study it with the most careful attention.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Het hotel zelf is heel mooi, en chic. Je zit daar ook wel in de 'chicere' buurt van Brussel. aan de incheck balie zijn we goed ontvangen, wel een tip is dat je best cash geld mee neemt als je bij aankomst afrekent of wel uw creditcard, bancontact word niet aanvaard. De kamer zelf is heel ruim en mooi, ook netjes en verzorgd, er zijn op de kamer ook een minibar en tal van andere spullen die je kan gebruiken maar wel met betaling uiteraard, wij hebben deze dan ook niet gebruikt. Voor één nacht moet je hier niet blijven want dan heb je niet kunnen genieten van de faciliteiten en de kamer van dit hotel. Beneden in de bar en waar je ontbijt s' morgens is het verzorgd en ook de moeite waard om eens te gaan kijken, het ontbijt is zeker de moeite en waar voor je geld, veel keuze, verzorgd heel veel lekkers! De locatie van dit hotel is goed, van het centrum ben je wel even wandelen 25min, maar in de buurt van het hotel zelf is er ook wat te zien en als je tijd hebt is dit geen probleem om je wandelschoenen aan te trekken.

Kamertip: je kan bij een reservatie via internet een specificatie toevoegen wat je zelf nog graag had vermeld ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank LarissaVL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2016
Google-vertaling

Dear Madam,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Tripadvisor.com following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2016 beoordeeld

Dit is een mooi hotel op de Avenue Louise, goed bereikbaar, vlot parkeerplaats gevonden, goede service aan de balie, heel mooie kamer voor een goede prijs (was op een zondagavond). De ligging is schitterend aan de vele winkels van de av. Louise.
Ontbeten in een zaakje aan de overzijde van de avenue.

Kamertip: avenue Louise voor shoppers
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Sir,
Thank you very much for the very nice and very detailed comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2016 beoordeeld

Sinds lange tijd weer een paar dagen in een super fijn hotel geslapen . Ruime kamers , goede service en zeer bekwaam en vriendelijk personeel . Een aanrader . De prijs is stevig , maar is het echt waard.

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank zwollenaar750
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2016
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Ixelles in overweging
op 1,8 km afstand
Thon Hotel EU
Thon Hotel EU
nr. 13 van 199 in Brussel
1.576 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Made in Louise
Made in Louise
nr. 1 van 15 in Ixelles
1.081 beoordelingen
op 2,3 km afstand
NH Collection Brussels Centre
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,1 km afstand
Radisson RED Brussels
Radisson RED Brussels
nr. 3 van 15 in Ixelles
497 beoordelingen
op 0,4 km afstand
NH Brussels Stephanie
NH Brussels Stephanie
nr. 2 van 22 in Saint-Gilles
1.103 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Thon Hotel Brussels City Centre
Thon Hotel Brussels City Centre
nr. 3 van 13 in Saint-Josse-ten-Noode
1.260 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Thon Hotel Bristol Stephanie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Thon Hotel Bristol Stephanie

Adres: Avenue Louise 91-93, Ixelles, Brussel 1050, België
Locatie: België > Brussel > Ixelles
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 2 van 15 hotels in Ixelles
Prijsklasse: 78 € - 202 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Thon Hotel Bristol Stephanie 4*
Aantal kamers: 142
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, 5viajes2012 S.L., TripOnline SA en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Thon Hotel Bristol Stephanie met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding