Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Thon Hotel Bristol Stephanie
Hotels in de buurt
164 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
175 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
251 US$
202 US$
Marriott Hotels
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
195 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
90 US$
85 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Made in Louise(Ixelles)
122 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Renaissance Brussels Hotel(Ixelles)
179 US$
155 US$
Renaissance Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
88 US$
85 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Le Berger(Ixelles)(Heel veel waar voor je geld!)
89 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Leopold(Ixelles)(Heel veel waar voor je geld!)
159 US$
99 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (1.099)
Beoordelingen filteren
1.099 resultaten
Waardering van reizigers
421
486
113
54
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
421
486
113
54
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.099 beoordelingen
2 januari 2017 beoordeeld

Wij hebben een weekendje in dit hotel overnacht om de kerstmarkt de bezoeken. Oud maar proper hotel met alle nodige nutsvoorzieningen. Zeer ruime kamers.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nadeel vinden wij, ze spreken of verstaan geen Nederlands en dat vinden wij niet kunnen.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ingridje502015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed the room and appreciate the staff attitude. However, we have taken good note of your remark concerning our ability to speak Netherlands and can assure you that we will study it with the most careful attention.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Het hotel zelf is heel mooi, en chic. Je zit daar ook wel in de 'chicere' buurt van Brussel. aan de incheck balie zijn we goed ontvangen, wel een tip is dat je best cash geld mee neemt als je bij aankomst afrekent of wel uw creditcard, bancontact word niet aanvaard. De kamer zelf is heel ruim en mooi, ook netjes en verzorgd, er zijn op de kamer ook een minibar en tal van andere spullen die je kan gebruiken maar wel met betaling uiteraard, wij hebben deze dan ook niet gebruikt. Voor één nacht moet je hier niet blijven want dan heb je niet kunnen genieten van de faciliteiten en de kamer van dit hotel. Beneden in de bar en waar je ontbijt s' morgens is het verzorgd en ook de moeite waard om eens te gaan kijken, het ontbijt is zeker de moeite en waar voor je geld, veel keuze, verzorgd heel veel lekkers! De locatie van dit hotel is goed, van het centrum ben je wel even wandelen 25min, maar in de buurt van het hotel zelf is er ook wat te zien en als je tijd hebt is dit geen probleem om je wandelschoenen aan te trekken.

Kamertip: je kan bij een reservatie via internet een specificatie toevoegen wat je zelf nog graag had vermeld of gewenst
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank LarissaVL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2016
Google-vertaling

Dear Madam,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Tripadvisor.com following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2016 beoordeeld

Dit is een mooi hotel op de Avenue Louise, goed bereikbaar, vlot parkeerplaats gevonden, goede service aan de balie, heel mooie kamer voor een goede prijs (was op een zondagavond). De ligging is schitterend aan de vele winkels van de av. Louise.
Ontbeten in een zaakje aan de overzijde van de avenue.

Kamertip: avenue Louise voor shoppers
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Sir,
Thank you very much for the very nice and very detailed comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2016 beoordeeld

Sinds lange tijd weer een paar dagen in een super fijn hotel geslapen . Ruime kamers , goede service en zeer bekwaam en vriendelijk personeel . Een aanrader . De prijs is stevig , maar is het echt waard.

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank zwollenaar750
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2016
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2016 beoordeeld

Voor een lang weekeinde geboekt bij Hotel Bristol.
Net buiten maar op loopafstand van het centrum is de locatie ideaal.
Keurige schone kamers, goede bedden en een prima ontbijt.
Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Zeker aan te bevelen voor een city trip.

Verbleef: mei 2015
1  Bedank BMWR100RBOXER
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2016
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive positive comments from our guests. We are glad to read that you like the situation and the breakfast.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken