Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“Midweek met gezin” 4 van 5 bollen
Beoordeling van Thon Hotel Bristol Stephanie

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 2 websites!
Thon Hotel Bristol Stephanie
Beoordeeld als nr. 2 van 16 hotels in Ixelles
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Goud
Niveau bijdrager
72 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 nuttige stemmen
“Midweek met gezin”
4 van 5 bollen Beoordeeld op 3 januari 2017

Met de kinderen een nacht in Bristol Stephanie verbleven. Ruime familiekamer welke schoon en verzorgt was. Wij hebben al meerdere malen in Bristol overnacht en het is er altijd goed. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. Bristol was vroeger een echt klassiek hotel met zachte vloerbedekking en klassieke meubels. Nu is het allemaal moderner en lijkt meer op de rest van de hotels. Ligging is erg goed tov diverse bezienswaardigheden en winkels. Ook kan je in de buurt erg goed eten in de vele restaurants. Komen er vanwege de service en ligging graag weer terug.

  • Verbleef December, 2016, bezocht met familie
    • 5 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 4 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Peter-Paul K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordeling, 15 januari 2017
Google-vertaling
Dear Sir,
Thank you for taking the time to review your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie with a nice and detailed comments you have published on Trip Advisor.
We are glad to read that you liked the different aspects off your stay.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

906 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    310
    415
    110
    49
    22
Bekijk beoordelingen van
143
317
49
259
Overzicht waarderingen
  • Locatie
    4 van 5 bollen
  • Slaapkwaliteit
    4 van 5 bollen
  • Kamers
    4,5 van 5 bollen
  • Service
    4 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
    4 van 5 bollen
  • Hygiëne
    4,5 van 5 bollen
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (8)
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (vereenvoudigd)
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Grieks
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Pools
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
Eerst Nederlands
Brasschaat, België
Niveau bijdrager
5 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
4 van 5 bollen Beoordeeld op 2 januari 2017

Wij hebben een weekendje in dit hotel overnacht om de kerstmarkt de bezoeken. Oud maar proper hotel met alle nodige nutsvoorzieningen. Zeer ruime kamers.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nadeel vinden wij, ze spreken of verstaan geen Nederlands en dat vinden wij niet kunnen.

  • Verbleef December, 2016, bezocht met een partner
    • 4 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 4 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 3 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank ingridje502015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordeling, 15 januari 2017
Google-vertaling
Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed the room and appreciate the staff attitude. However, we have taken good note of your remark concerning our ability to speak Netherlands and can assure you that we will study it with the most careful attention.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beerse, België
Niveau bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
4 van 5 bollen Beoordeeld op 14 december 2016

Het hotel zelf is heel mooi, en chic. Je zit daar ook wel in de 'chicere' buurt van Brussel. aan de incheck balie zijn we goed ontvangen, wel een tip is dat je best cash geld mee neemt als je bij aankomst afrekent of wel uw creditcard, bancontact word niet aanvaard. De kamer zelf is heel ruim en mooi, ook netjes en verzorgd, er zijn op de kamer ook een minibar en tal van andere spullen die je kan gebruiken maar wel met betaling uiteraard, wij hebben deze dan ook niet gebruikt. Voor één nacht moet je hier niet blijven want dan heb je niet kunnen genieten van de faciliteiten en de kamer van dit hotel. Beneden in de bar en waar je ontbijt s' morgens is het verzorgd en ook de moeite waard om eens te gaan kijken, het ontbijt is zeker de moeite en waar voor je geld, veel keuze, verzorgd heel veel lekkers! De locatie van dit hotel is goed, van het centrum ben je wel even wandelen 25min, maar in de buurt van het hotel zelf is er ook wat te zien en als je tijd hebt is dit geen probleem om je wandelschoenen aan te trekken.

Kamertip: je kan bij een reservatie via internet een specificatie toevoegen wat je zelf nog graag had vermeld ...
Bekijk meer kamertips
Eco-kenmerken: de handdoeken service was ecologisch, er was spotverlichting aanwezig
  • Verbleef December, 2016, bezocht met een partner
    • 4 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 3 van 5 bollen
      Locatie
    • 3 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank LarissaVL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordeling, 19 december 2016
Google-vertaling
Dear Madam,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Tripadvisor.com following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gent, België
Niveau bijdrager
44 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 10 oktober 2016

Dit is een mooi hotel op de Avenue Louise, goed bereikbaar, vlot parkeerplaats gevonden, goede service aan de balie, heel mooie kamer voor een goede prijs (was op een zondagavond). De ligging is schitterend aan de vele winkels van de av. Louise.
Ontbeten in een zaakje aan de overzijde van de avenue.

Kamertip: avenue Louise voor shoppers
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef September, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Frank H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordeling, 23 oktober 2016
Google-vertaling
Dear Sir,
Thank you very much for the very nice and very detailed comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zwolle, Nederland
Niveau bijdrager
91 beoordelingen
44 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 31 mei 2016

Sinds lange tijd weer een paar dagen in een super fijn hotel geslapen . Ruime kamers , goede service en zeer bekwaam en vriendelijk personeel . Een aanrader . De prijs is stevig , maar is het echt waard.

  • Verbleef Mei, 2016, bezocht voor zaken
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
1 Bedank zwollenaar750
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BristolStephanie, Personal Assistant to the Area Director van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordeling, 5 juni 2016
Google-vertaling
Dear Madam, Dear Sir,
Thank you very much for the very nice comments you have published on Trip Advisor following your recent stay at the Thon Hotel Bristol Stephanie.
It is always a pleasure for us to receive such positive comments from our guests. We are glad to read that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to the pleasure of welcoming you back in the near future, we remain,
Yours Sincerely,
Christine Lear – Delord
Personal Assistant to the Area Director
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Ixelles in overweging
op 0.3 km afstand
Made in Louise
Made in Louise
nr. 1 van 16 in Ixelles
4.5 van 5 bollen 921 beoordelingen
op 2.4 km afstand
Brussels Welcome Hotel
Brussels Welcome Hotel
nr. 7 van 199 in Brussel
4.5 van 5 bollen 1.104 beoordelingen
op 1.9 km afstand
MAS Residence
MAS Residence
nr. 2 van 199 in Brussel
4.5 van 5 bollen 509 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2.3 km afstand
NH Collection Brussels Centre
op 0.4 km afstand
NH Brussels Stephanie
NH Brussels Stephanie
nr. 3 van 22 in Saint-Gilles
4.0 van 5 bollen 992 beoordelingen
op 0.3 km afstand
Vintage Hotel Brussels
Vintage Hotel Brussels
nr. 2 van 22 in Saint-Gilles
4.0 van 5 bollen 601 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Thon Hotel Bristol Stephanie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Thon Hotel Bristol Stephanie

Gelegenheid: Thon Hotel Bristol Stephanie
Adres: Avenue Louise 91-93, Ixelles, Brussel 1050, België
Locatie: België > Brussel > Ixelles
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum/sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 2 van 16 hotels in Ixelles
Prijsklasse (per nacht): 78 € - 203 €
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Thon Hotel Bristol Stephanie 4*
Aantal kamers: 142
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com en World Independent Hotel Promotion, dus je kunt je reserveringen bij Thon Hotel Bristol Stephanie met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding