Het hotel zelf is heel mooi, en chic. Je zit daar ook wel in de 'chicere' buurt van Brussel. aan de incheck balie zijn we goed ontvangen, wel een tip is dat je best cash geld mee neemt als je bij aankomst afrekent of wel uw creditcard, bancontact word niet aanvaard. De kamer zelf is heel ruim en mooi, ook netjes en verzorgd, er zijn op de kamer ook een minibar en tal van andere spullen die je kan gebruiken maar wel met betaling uiteraard, wij hebben deze dan ook niet gebruikt. Voor één nacht moet je hier niet blijven want dan heb je niet kunnen genieten van de faciliteiten en de kamer van dit hotel. Beneden in de bar en waar je ontbijt s' morgens is het verzorgd en ook de moeite waard om eens te gaan kijken, het ontbijt is zeker de moeite en waar voor je geld, veel keuze, verzorgd heel veel lekkers! De locatie van dit hotel is goed, van het centrum ben je wel even wandelen 25min, maar in de buurt van het hotel zelf is er ook wat te zien en als je tijd hebt is dit geen probleem om je wandelschoenen aan te trekken.