Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 107
Volledig restitueerbaar voor vr 2 aug.
Expedia.com
€ 108
Volledig restitueerbaar voor za 3 aug.
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 98
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
charlotte
Heerlen, Nederland

Top hotel, heel schoon en gastvrij.

Beoordeling van Made In Louise
5,0 van 5 bollen16 jun 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastisch hotel! Het ruikt er lekker. Schoon, fijne bedden, mooie ruime kamer, badkamer heel sjiek. Een meer dan volledig ontbijtbuffet met goede koffie en lokale producten. Lieve gastvrouw aan de receptie en ook in de ontbijtruimte werkt heel gastvrij personeel. Locatie is ongeveer 30 minuten naar het centrum.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Parkeer op zondag gewoon op straat. Dat is gratis.
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, Owner van Made In Louise, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 3 dagen geleden
Thank you very much for sharing your positive experience with us.

We take great care in creating a welcoming atmosphere, and it's a pleasure to know you enjoyed the scent, the room, and the bathroom. We're also delighted to hear that you appreciated the breakfast and our friendly staff.

We hope to host you again soon.

Chloé
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 94
  • Expedia.com
    € 94
  • Vio.com
    € 74
  • Hotels.com
    € 94
0.5 km van Made In Louise
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 94
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 94
0.8 km van Made In Louise
Gratis wifi
Fitnesscentrum
€ 120
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
  • Booking.com
1.4 km van Made In Louise
Gratis wifi
Restaurant
The Poet - Restaurant & Bar
€ 157
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    € 157
  • Hotels.com
  • Booking.com
1.4 km van Made In Louise
Zwembad
Restaurant
€ 85
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 85
0.8 km van Made In Louise
Gratis wifi
One-Bedroom Apartment
€ 210
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    € 210
  • Hotels.com
  • Booking.com
1.4 km van Made In Louise
Zwembad
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    € 175
  • Booking.com
0.8 km van Made In Louise
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 82
  • Expedia.com
    € 84
0.6 km van Made In Louise
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
Word beloond met One Key
  • ibis
    € 93
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.0 km van Made In Louise
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • eDreams
  • StayForLong
  • Expedia.com
1.5 km van Made In Louise
Restaurant
Roomservice
Meer hotels in Ixelles bekijken
Beoordelingen (1.670)
Beoordelingen filteren
1.671 resultaten
Waardering van reizigers
1.301
333
30
7
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.301
333
30
7
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.671 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2023

Made in Louise is rustig gelegen en vooral de kamers achteraan, met zicht op een binnentuin die door de hotelgasten benut mag worden, bieden een rust die men niet meteen met onze hoofdstad associeert. De ontvangst was hartelijk en efficiënt, de poging om ons ook even in het Nederlands te woord te staan werd overigens zeer gewaardeerd. Onze kamer achteraan was eerder sober en niet overdreven ruim, maar proper, gerieflijk en dus met een mooi zicht op de tuin. Comfortabel bed en een fijne badkamer (met ligbad)! Het ontbijt was uitstekend, met wederom een pluim voor de service: er werd voortdurend aangevuld. Wij overnachten wel vaker in Brussel en het ziet ernaar uit dat we een plek gevonden hebben waar we met enige regelmaat zullen komen.

Kamertip: De kamers achteraan zijn een aanrader!
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Trip19667999529
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, Owner van Made In Louise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2023

Hartelijk dank voor je geweldige recensie!
We zijn verheugd dat je genoten hebt van je verblijf bij Made in Louise.
We werken hard om comfortabele en schone kamers te bieden, en we zijn blij dat je je thuis voelde. Het ontbijt is altijd een hoogtepunt, en we blijven onze service verbeteren. We kijken uit naar je volgende bezoek voor meer ontspanning bij Made in Louise!
Guillaume

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2022 via mobiele applicatie

Goeie ligging van het stijlvol ingerichte hotel, ruime kamer met mooie ruime praktische badkamer.
Heerlijk uitgebreid ontbijt!
Heel vriendelijk onthaal en personeel!
Klein detail, Wij miste wel een expresso machine op de kamer. Dat koffietje ‘s morgens nog voor je je aankleed is toch heerlijk! Maar dat is iets persoonlijk!
Wij vonden het top!

Kamertip: Als je een parkeerplaats meeboekt, dan best koffers uitpakken en dan naar de garage. Het is een 300m wandelen!
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Yves V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, Owner van Made In Louise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2022
Google-vertaling

Dear,

Thank you for your positive feedback on your stay with us.

My Dutch is not very good so that I will answer you in English. :)

We are glad to hear that you liked the room and the bathroom, as well as the decoration of the hotel.

We try to have a maximum of choices so that our local, fresh, and organic breakfast pleases all our guests.

It is a pleasure for our staff to be at the small care with our customers.

We take note of your comment about the coffee machine. For the next time, we have an (organic) coffee machine, free of charge, and self-service in the lobby. Feel free to take your coffee in the room.

Have a nice day!

Kind regards

MIL team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2022

Voor de tweede keer dit jaar logeren we in dit hotel. En onze positieve indruk van de eerste keer werd geheel bevestigd. We kregen de beschikking over een ruime kamer met bad, ktraaknet en zonder één storend geluid vanuit de gang of andere kamers. Het ontbijtbuffet was voortreffelijk: goede producten, steeds tijdig aangevuld. Maar wat vooral ons hart gestolen heeft is de vriendelijkheid en de efficiëntie van de medewerkers. Toch een kleine opmerking: wanneer ze merken dat je Nederlandstalig bent, zullen de medewerkers een inspanning doen om je in je taal te woord e staan. De kennis van het Nederlands is doorgaans echter vrij beperkt, zodat het vlug blijft bij dit gebaar van goede wil. Op dit punt een klein tandje bij steken, zou van Made in Louise het perfecte hotel maken. Maar hoe dan ook, wij verheugen ons nu al op ons volgende bezoek.

Datum van verblijf: januari 2022
Bedank Frank W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, Directeur général van Made In Louise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2022

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn te lezen dat we uw eerste positieve indruk hebben kunnen bevestigen. We beschikken inderdaad over ruime kamers en het team doet zijn uiterste best om telkens de kamers tot in de puntjes te verzorgen. We zijn ook van mening dat een goed en lokaal ontbijt essentieel is om de dag goed te starten 😉 Het doet plezier te lezen dat u het personeel zeer vriendelijk vond. Ondanks we niet Nederlandstalig zijn zal u gemerkt hebben dat het team zich wel inzet om Nederlands te praten! We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek! Mathilde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf, prima kamer en badkamer. Het ontbijt de volgende ochtend was goed, (niet heel ruim opgezet, maar ze hadden wel alles (heerlijk ritje, vers fruit)) . Het enige is wel dat t best gehorig is. Ik heb er geen last van gehad omdat ik op de bovenste etage sliep, maar ik weet niet hoe dat voor andere is. Dikke aanrader

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank 81Joke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, Directeur général van Made In Louise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2022
Google-vertaling

Thank you for your kind review! We are delighted you enjoyed your stay and that you are alreary planning to come back ;) We believe that a good breakfast is essential for a successful stay so thank you for your encouraging and positive feedback. The breakfast room has been recently renovated and soundproofing works has been done in the entire hotel. Best, Mathilde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2021 via mobiele applicatie

Super mooie locatie, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel gevarieerd !
Parking op 3 min van hotel, gemakkelijk bereikbaar.
Mooie ingerichte en nette kamers met aangepaste zepen en shampoo van Clarins, heerlijk.
Zeker een aanrader !

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Relax03628640240
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Martin Duchateau, General Manager van Made In Louise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2021
Google-vertaling

Thank you for this very special and enthusiastic review! The team is happy to read that you enjoyed your stay and that our daily commitment to give a great experience to our guests is recognized. We will be more than happy to welcome you again soon. Best, Mathilde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken