Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel vriendelijke bediening en lekker eten!”
Beoordeling van Le Chou de Bruxelles

Le Chou de Bruxelles
Geclassificeerd als nr. 1 van 240 Restaurants in Ixelles
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 23 US$ - 39 US$
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uiterst vriendelijke bediening. Het eten was ook heel vers en goed op smaak. Op get einde nog lekkere limoncello van het huis gekregen. Zeker een aanrader. Ons zien ze zeker nog terug!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Storyteller382675
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.054)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.054 beoordelingen

26 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening en het eten is altijd lekker. Ik kom hier al bijna een jaar wekelijks en door de lunchmenu is er altijd genoeg keuze om te eten.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Tesske_87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Je voelt je meteen welkom. 30 verschillende mossel bereidingen... de curry is zalig. Heerlijk gegeten en goede service. Aanrader!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank angeliqued007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 november 2017 beoordeeld

Wij gingen voor de menu waarbij er voldoende keuze was voor zowel voor-als hoofdgerecht en dessert en dat voor 32 eurotjes. Daarbij een aperitiefke en flesje wijn, meer moet dat niet zijn ... daar bovenop nog een afsluitertje van het huis. Îk vond de presentatie echter niet zo. Wel vriendelijke en snelle bediening. Maar toch had ik iets teveel het gevoel als toerist op bezoek te zijn en daardoor toch wel een minder gevoel. Kortom, het was goed maar ik zou hier niet meer terugkomen, ik denk dat er in Bxl beter te vinden is ...

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Wim M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier een lunch van de dag zonder entree gegeten. Vriendelijke bediening. Prima gegeten. Restaurant is wat smal, maar het overdekte binnenplaats is een mooi alternatief om te zitten. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank bert-c1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Chou de Bruxelles bekeken, bekeken ook

 

In Le Chou de Bruxelles geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding