Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Meer dan de moeite, ook voor niet-wielerfanaten.

Met zijn meer dan 110m hoogte biedt de heuvel een prachtig uitzicht over de Vlaamse Ardennen ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
997lucv
,
Nazareth, België
via mobiele applicatie
Met auto tot op Parking !

Deze plaats is een waar monument ! Wielergeschiedenis tot en met ! Vanaf de Parking slechts een ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
Pirreke
,
Lille, België
Lees alle 105 beoordelingen
  
Beoordelingen (105)
Beoordelingen filteren
105 resultaten
Waardering van reizigers
49
48
6
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
48
6
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 105 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2019 via mobiele applicatie

De bedoeling was dit te doen per fiets maar kozen hem toch te voet te doen. Al een geluk. Dit moet je zeker doen als je daar bent. Wat een zicht als je boven bent

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Vakantieels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2019

Wereldberoemde helling vooral bij wielerfanaten.Totaal andere indruk als op TV. Ongelooflijk dat deze muur met de fiets overwonnen wordt, zeker bij nat weer. Geen hoge col maar wel heel steil en met kasseien. Met de wagen moet je een omwegje maken om het dan te voet van bovenaf te kunnen aanschouwen. Boven de muur de bekende kapel en ook een oriëntatietafel in steen en een mooi zicht op een deel van de omgeving

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank T2473HCjeanp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2019

Mooie wandeling doch ook stukken straat waar auto's rijden dus uitkijken , boven heb je een kapel en een mooi uitzicht en de mattentaarten moet je zeker proberen .
Al bij al positief maar opletten met kindjes

Datum van activiteit: april 2018
Bedank Wimv2007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 januari 2019 via mobiele applicatie

Dit moet je te voet beklimmen en dan genieten van het prachtige zicht op de streek. Zeker de kapel is de moeite waard. Nadien dan genieten van een lekker tas koffie en mattetaart in 't Hemelryck.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2018

Het beklimmen van deze berg met een fiets was een grote uitdaging, maar je kan toch tenminste van het prachtige panoramische uitzicht genieten en een gebedje bidden in de Oudenberg kapel.

Zodra je De Muur enkele keren hebt beklommen is het wel niet meer zo moeilijk.

& ook al is De Muur internationaal bekend, het aantal wielertoeristen valt echt wel mee.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank AronBranckaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken