Beste, door de huidige toestand is het inderdaad een probleem om de mensen op een "spontane" manier te ontvangen met zo'n mondmasker. Jassen moeten zelf weggehangen worden, en een praatje maken met een mondmasker is helemaal niet hetzelfde. Er zijn inderdaad avonden waar sommige gezelschappen nogal enthousiast zijn en hierdoor gaan andere mensen ook luider praten. Het kan ook anders - ook al is het restaurant volzet. Tijdens weekdagen is het meestal rustiger. Grof zout wordt een beetje op de boter gedaan en ook bovenop onze foccacia. Voor de rest worden onze gerechten normaal gekruid en hebben we hier nog geen reactie op gekregen dat het te zout zou zijn. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak en kan het zijn dat U gewoonlijk minder zout gebruikt. Zoutarme gerechten kunnen bij de reservatie gevraagd worden. Wij werken uitsluitend met verse en kwaliteitsvolle producten die à la minute worden bereid en naar onze mening hebben we een prima prijs/kwaliteit verhouding. De keuze van de dranken hebt U zelf in de hand, maar ook bij onze menuwijnen willen we een kwaiteitsvolle wijn aanbieden. We hebben een ruime keuze op onze wijnkaart. Momenteel te raadplegen op onze site aangezien we geen menukaarten meer mogen aanbieden. Dit geeft ook al een heel andere beleving, nietwaar, naar de menukaart kijken op de gsm. Hopelijk mogen wij U op een andere keer nog eens verwachten, misschien op ons terras bij goed weer.