Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“citytrip met echtgenote”
Beoordeling van Brasserie Sofie

Brasserie Sofie
Geclassificeerd als nr. 16 van 51 Restaurants in Geraardsbergen
Prijsklasse: 10 US$ - 25 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Diner
25 september 2020 beoordeeld

Kort gezegd: lekkere steak met lekker slaatje, goeie crock. Snelle service. Maar: rommel, rommel, rommel... Van deze zaak is zoveel meer te maken. Eerlijke prijs voor wat je krijgt.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank schellebeest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (28)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 28 beoordelingen

25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op woensdag zijn veel restaurants gesloten in Geraardsbergen. Middelmatig kader en bediening, eten was OK.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Roger_en_Karine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had de pasta kip curry, heel lekker. Mijn vriend de home made burger, die was niet zo speciaal.
We zaten vrij dicht bij de keuken en helaas hadden we op de achtergrond de hele tijd het geluid van een machine die stond te draaien in de keuken, niet zo heel aangenaam, spijtig...

Datum van bezoek: september 2019
Bedank yasken123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2019 beoordeeld

na een fietstocht van Braine-la-leud naar Geraardsbergen aan deze zaak gestopt om iets te eten en te drinken.
Op het terras aan de straatkant genoten van een lekkere croque-madame!
Mijn verrassing was groot toen ik binnen ging betalen....is dit een grote zaak zeg!
Gezien het aanwezige cliënteel kan ik alleen maar besluiten dat het daar voor de meeste dingen wel in orde moet zijn.
Het roomijs kom ik zeker nog eens proberen.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2019 beoordeeld

Wij reserveerden hier met 14 personen en werden heel hartelijk ontvangen - wat niet altijd evident is met een grote groep. We mochten vrij kiezen van de kaart (ook niet evident - meestal wordt er gevraagd de keuze tot een viertal gerechten te beperken). De brasseriekaart is niet echt uitgebreid, maar bevat wel voor elk wat wils. De gerechten waren smakelijk en verzorgd. Prijs-kwaliteit was dit méér dan in orde!

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ingegent68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Sofie bekeken, bekeken ook

Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
 
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
Deux-Acren, Hainaut Province
 

In Brasserie Sofie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.