Er wordt tijdens de maaltijd verschillende keren gevraagd of alles in orde is.
Dan hebt u telkens de kans ons alle zaken te melden wat niet volgens uw wensen is.
En als er iets verkeerd zou zijn, of zelfs gewoon niet jullie smaak ... en dat wordt gemeld, dan wordt dat direct opgelost.
Wij kregen tijdens jullie bezoek geen enkele opmerking om die avond zelf bij te sturen waar nodig ook niet bij het afrekenen.
Na alle bovenstaande moeite om u tevreden te maken doet het heel vreemd aan, om dan nadien dergelijke totaal negatieve veroordeling te moeten lezen.
Spijtig.
-----
Wij werken met verse frieten en bakken die zelf in verse olie.
Het slaatje bij hoofdgerechten is een kunstwerk, elke keer, voor iedereen, al jaren.
Het bevat een ruim 10 verschillende soorten verse groenten en wordt vakkundig geschikt.
Het slaatje wordt vergezeld van vinaigrette en mayonaise, ook alles huisgemaakt.
Vis (tong / tarbot / rog) bakken we in geklaarde boter, niet in olie.
We serveren die met 2 à 3 eetlepels boter, zoals het bij deze klassiekers hoort.
Wie vraagt om zonder boter geserveerd te worden, krijgt dat op deze manier.
Wie vraagt om de vis te grillen, krijgt hem gegrild.
Zalm is gelakt en gegaard in de oven, en dus zonder boter.
Flamberen gebeurt binnen altijd aan tafel en wordt uitgevoerd zoals de beelden op de site.
Flamberen kunnen we niet buiten doen omwille van de veiligheid (brandgevaar zonnewering, wind...).
Wel wordt iedereen op terras persoonlijk uitgenodigd om het flamberen binnen te bekijken. Als u dat niet goed begreep of hebt geweigerd, dan flamberen we gewoon binnen. Wie binnen zit, ziet dus meerdere keren flamberen.
De positieve recensies op alle platformen zijn geen toeval.
Die positieve reacties waren er ook op de dagen wanneer u er mogelijks was, en bij hen net hetzelfde werd geserveerd.