Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en gezellig!”
Beoordeling van Mai Jo Refined Restaurant

Mai Jo Refined Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 32 Restaurants in Ong Lang
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

2 keer lekker gegeten in Mai Jo, zeer gezellig familierestaurant! Eerlijke prijs en lekker eten! Vriendelijk personeel

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AstridOsselaer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaiTrinhThiHong, Owner van Mai Jo Refined Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019
Google-vertaling

Xin chao AstridOsselaer,

Thank you very much for taking time sharing your experience with us on TA and we are glad to know that you enjoyed your meal with us at Mai Jo Refined.

We look forward to welcoming you again soon in our new property which is 300m away from the place you used to be, for greater experience.

Regards,

Mai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (390)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 391 beoordelingen

2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kort & krachtig:

Lekker eten, mooie presentatie & goede service.
Spring zeker even langs als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank xStijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaiTrinhThiHong, Owner van Mai Jo Refined Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019
Google-vertaling

Xin chao xStijn,

Thank you very much for taking time sharing your experience with us on TA and we are glad to know that you enjoyed your meal with us at Mai Jo Refined.

We look forward to welcoming you again soon in our new property which is 300m away from the place you used to be, for greater experience.

Regards,

Mai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier gegeten met z’n vijfen waaronder 3 pubers. Wij hebben gevraagd wat het beste gerecht van de kaart was en het advies was gevulde inktvis en prawns met cashewnoten. Het was inderdaad heerlijk, we hebben genoten. De kids hadden een club sandwich en een sandwich met avocado. Ook super lekker. Deze mensen besteden echt aandacht aan het eten maar ook aan de presentatie. Vandaag onze laatste dag hier en misschien gaan we vanavond hier weer eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank biancadeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaiTrinhThiHong, Owner van Mai Jo Refined Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019
Google-vertaling

Xin chao biancadeg,

Thank you very much for taking time sharing your experience with us on TA and we are glad to know that you enjoyed your meal with us at Mai Jo Refined.

We look forward to welcoming you again soon in our new property which is 300m away from the place you used to be, for greater experience.

Regards,

Mai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben nu al onder de indruk van dit familie restaurant. Zeer bewust over het milieu, bv geen plastic maar bamboe rietjes en houten borden. Het eten is besteld en ik ben erg benieuwd we hebben tiger garnalen met ceshew noten besteld en gevulde inktvis. ... En ja nu na het eten ben ik echt onder de indruk, het lekkerste eten tijdens ons verblijf in Vietnam.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JohanvanEyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaiTrinhThiHong, Owner van Mai Jo Refined Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Xin chao JohanvanEyk,

Thank you very much for taking time sharing your experience with us on TA. We are so glad to know that our work has been impressed you.

And yes, environmental sustainability is one of our core values. We have joined WWF plan to help reducing the plastic waste on the island and we are practicing from the daily actions.

Soon we will refuse using all sorts of plastic bags, from the market to the delivery, and in both our personal daily life. We understand that we can't make the world better tomorrow, but our 16 members - family will do this practice whenver possible.

FYI Mai Jo has moved to a new location which is 200meters from the previous one that you used to be, with more interesting design and an opened kitchen.

We look forward to welcoming you soon for a greater experience.

Mai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gestart met een cocktail die veruit het beste was van hetgeen we tijdens ons 14 daags verblijf zijn tegengekomen. De keuze voor het diner is zeer uitgebreid met mooie Vietnamese gerechten die op een rustig tempo worden geserveerd, het lijkt of men heeft gekeken wat Europese standaard is. Ik had de fish of the day, dat was een culinair feestje. En dat alles ook nog eens met een hele vriendelijke bediening. Echt top!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank ralf2611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaiTrinhThiHong, Owner van Mai Jo Refined Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Xin chao ralf2611,

Thank you very much for taking time sharing your experience with us on TA. We are so glad to know that your dining with us has reached your expectations.


FYI Mai Jo has moved to a new location which is 200meters from the previous one that you used to be, with more interesting design and an opened kitchen.


We look forward to welcoming you soon for a greater experience.

Mai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mai Jo Refined Restaurant bekeken, bekeken ook

Ong Lang, Phu Quoc Island
Ong Lang, Phu Quoc Island
 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 
Duong Dong, Phu Quoc Island
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 

In Mai Jo Refined Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding