Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ong Lang
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Meest smaakvolle maaltijd”
Beoordeling van Bittersweet Bistro

Bittersweet Bistro
Geclassificeerd als nr. 6 van 32 Restaurants in Ong Lang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 25 US$
Keukens: Bar, Wijnbar
Geschikt voor: Barscene
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
16 april 2019 beoordeeld

Wij dineerden hier twee dagen geleden. Fijn kader, mooi interieur binnen maar vooral heerlijk bereide gerechten, geweldig mooi gepresenteerd. Porties niet te groot maar super smaakvol. Echte aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KatrinvW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chandlie164, Maketer van Bittersweet Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2019
Google-vertaling

Hello Katrin,

It's so nice of you for leaving us a review here and we really appreciate your kind words. We hope to see you again someday to experience more new things!

Wish you all the best.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (266)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 267 beoordelingen

11 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja, alles was gewoon geweldig en alles klopte aan deze tent!
Het personeel: mega vriendelijk en spreken perfect Engels. Hebben verstand van wat ze doen en bezorgen je een heerlijke avond.
Het eten: man wat was dit lekker! We hebben drie voorgerechten en drie hoofdgerechten met zijn tweeën gegeten omdat we niet konden kiezen. Alles was heerlijk maar de lemongrass chicken spande de kroon! Nog geprobeerd het recept te ontfutselen om het thuis ook te kunnen bereiden, zo lekker! Echte comfort food!
De cocktails: ja geniaal. Een creatieve bartender die de tijd neemt voor de cocktail en perfecte cocktails maakt die klopt en heerlijk is.
Verder: heerlijke muziek, leuke sfeer, gewoon perfect!

We hopen dat ze een restaurant openen in Rotterdam (Nederland) zodat we hier vaker van kunnen genieten.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank cdwitte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chandlie164, Maketer van Bittersweet Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2019
Google-vertaling

Hi Cdwitte,

Thank you so much for your nice review. We couldn't be happier that our work has met your expectation and your feedback is a big encouragement for us to improve better and better. We truly want to have a chance to serve you again.

Have a nice day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend leuke tent met hele vriendelijke bediening en een hele uitgebreide kaart. Fantastisch gegeten, heerlijke gerechten en ook voor de vegetariër is er genoeg.
Echt een aanrader!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank tannekeveerman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant ziet er leuk uit, bediening is erg aardig en spreekt goed Engels.
Het eten was heerlijk!!!
We hadden verschillende gerechtjes genomen en allemaal even lekker!
Na het eten nog een lekkere cocktail en onze avond kon niet meer stuk!
Een aanrader dit restaurant!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank jochjol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chandlie164, Maketer van Bittersweet Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Hi there,

Thank you so much for your nice review. We couldn't be happier that our service has met your expectation and your feedback is a big encouragement for us to improve better and better. We truly want to have a chance to serve you again.

Have a nice day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuk tentje. Voor als je even wat anders wil dan je resort. Je geeft alleen je voorkeur voor smaak door en hun maken een cocktail. Gezellige mensen. Leuk om een drankje te doen. Je kan er ook eten indien.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank AnnemarieK47
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nhi B, Marketing van Bittersweet Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2018

Heel erg bedankt voor je mooie woorden <3

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bittersweet Bistro bekeken, bekeken ook

 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
Duong Dong, Phu Quoc Island
 

In Bittersweet Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding