Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bericht van Tripadvisor:Tijdelijk gesloten
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi

Zeer mooie streek om te wandelen. Wij hebben via wandelknooppunten de kastelenwandeling gedaan ... meer lezen

Beoordeeld op 2 april 2021
JennekeBelgium
,
Herentals, België
via mobiele applicatie
Mooi kasteel

Prachtige omgeving om te wandelen met altijd het mooie kasteel om je heen. Neem een gids en bezoek ... meer lezen

Beoordeeld op 16 augustus 2020
Chihuahua_Fanaat
via mobiele applicatie
Lees alle 244 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Gaasbeek
Brussels Card
83 beoordelingen
vanaf 35,09 US$
Meer info
vanaf 11,64 US$
Meer info
vanaf 18,47 US$
Meer info
vanaf 15,53 US$
Meer info
Beoordelingen (244)
Beoordelingen filteren
244 resultaten
Waardering van reizigers
121
105
14
4
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
121
105
14
4
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 244 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2019

aangenaam en mooi park in een mooi landschap.
De tentoonstelling van de interactie Bruegel met hedendaagse kunst is een mooi initiatief.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank philipvansteenkiste
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2019

Zeer zeker een bezoek waard.Wij zijn er met de kleinkinderen geweest en ze vonden het zeer mysterieus. De bewaker gaf uitleg op maar van de kinderen. Ze zagen zichzelf al als ridder en prins.
Heel mooie tuin en in omgeving ook gelegenheid om lekker te eten

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Myriam C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2018

Het kasteel is mooi gelegen, en zeker een bezoek waard. Vergeet niet om de omgeving te verkennen: je hebt het kasteeldomein zelf wat erg mooi is, maar zeker ook de wandelwegjes in de omgeving (sterk bergop-bergaf in dit mooie glooiende landschap).

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Guy-Hallaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2018

Eerst een smakelijke lunch bij "Graaf van Egmond" en dan een bezoek aan het Kasteel.
Maar eerst bezochten wij de groentetuin : een prachtig initiatief van de Vlaamse overheid : 8 tuiniers zorgen voor dit pareltje. Doe zeker het (gratis) begeleid bezoek waar vrijwilligers een inzicht geven in de bijzonderheden van deze tuin.
Dan het Kasteel : heel aangenaam. Een deel historiek en het nieuwe gedeelte aangenaam retro.
Een echte aanrader voor een relaxe en leerrijke uitstap.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank JosFrancois
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2018

Aan de straatkant ligt de gratis parking en de taverne ‘graaf van Egmond’ waar je ook iets kan eten of drinken (zie afzonderlijke beoordelingen). Je betreedt het domein langs een lange en kronkelige dreef van een paar honderd meter en hierdoor zie je het kasteel pas op het einde verschijnen.
Het toegangsticket is met of zonder de tuin.
1. Het kasteel is binnenin niet meer middeleeuws maar volledig gerestaureerd na1850 door de toenmalige moderne eigenares en hierdoor zijn de meer dan 20 kamers best interessant. De rondleiding is met een goede audiogids en voorzie zeker 1.5u voor het kasteel alleen al.
2. De museumtuin (4euro), is een must in de periode juli-augustus want dan staan de talrijke fruitsoorten in bloei (vooral appels, peren, pruimen en druiven).
3. In het uitgestrekte park kan je gratis rondwandelen

Datum van activiteit: augustus 2018
2  Bedank vriejt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken