DayTrip54212552259

Overnachting in Navitiehuis

Beoordeling van Pairi Daiza Resort
5,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeld
De service en onthaal zijn prima.Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.De accomedatie dik in orde.Juist de bewijzering zou volgens mij veel beter kunnen,is niet echt duidelijk.Het eten was lekker,kortom zeer tevreden.We hebben genoten van onze overnachting bij de reeen en beren.De kleinkinderen hebben een fantastiche tijd meegemaakt.
Datum van verblijf: september 2024
    Verwarmd zwembad
    20.2 km van Pairi Daiza Resort
    Meer hotels in Brugelette bekijken
    Beoordeeld op 5 september 2024

onze overnachting, waar we langs hadden naar uitgekeken, is door overmacht niet kunnen doorgaan.
    De situatie uitgelegd met bewijzen van overmacht.
    Het antwoord was droog: Doordat jullie geen annulatieverzekering hebben, zijn jullie het geld kwijt.

We vroegen eigenlijk om een verplaatsing van onze boeking, maar ook dit was niet mogelijk.
    Het gezinsvriendelijke, gastvrije dat Pairi Daiza uitstraalt, is in werkelijkheid enkel een bedrijf dat geen rekening houd met situaties en niet open staat voor een oplossing waar alle partijen gelukkig van worden.
    In het verleden reeds meerdere overnachtingen gedaan en met 3 abbonees zijn we geen toevallige klanten, maar dit is van geen belang voor Pairi Daiza

Datum van verblijf: juli 2024
    Beoordeeld op 8 juli 2024

Formidabel verblijf in the Penguin House, met (onderwater)zicht op de zwemmende pinguins. Voor ons was het de tweede maal dat we een overnachting hebben geboekt in Pairi Daiza (eerste keer was bij de ijsberen in 2020), en opnieuw was dit een heel leuke belevenis, die onze kinderen lang zal bijblijven ! Prijs is hoog, maar het dient gezegd dat de geboden kwaliteit van viersterren-niveau is (prima onthaal, mooie kamer, zeer goed avondmaal en ontbijt, 2 volle dagen om het park te bezoeken, parking vlak voor de ingang, enz). Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: juli 2024
    Beoordeeld op 19 april 2024 via mobiele applicatie

Supermooi en groot park. Bijzondere dieren. In het park zou meer aandacht besteed mogen worden aan de horeca. We waren in het laagseizoen ddw, maar dan nog zou dit vele malen beter kunnen. Er is weinig open en het aanbod valt erg tegen op de plekken die wel open zijn.
    Wij verbleven in the farm house, de kamer was erg mooi en groot. Het half pension was uitgebreid en lekker.

Datum van verblijf: april 2024
    Beoordeeld op 30 december 2023

Kerst is de mooiste zoo ter wereld, wat een belevenis!!
    Wakker worden terwijl de ijsberen pal voor je raam langs zwemmen, een wittere Kerst is ondenkbaar. Een fantastisch diner op Kerstavond, maar het eten, zowel ontbijt als diner, is ook op de nadere dagen top.
    De kamer is prachtig, sfeervol ongericht en prima bedden.
    De zoo zelf is onbeschrijflijk, de dieren zijn hier duidelijk op hun gemak en gedragen zich natuurlijk, de architectuur van alle gebouwen en tempels doen het lijken of je een wereldreis is drie dagen doet.

Datum van verblijf: december 2023
    Beoordeeld op 7 december 2023

Pairi Daiza Resort was geweldig! Overnachten in de dierentuin, voor ons de tijgers! Fantastische ervaring. Dierentuin prachtig,echt aandacht aan besteed. Mooi,groot en schoon. Voor herhaling vatbaar!

Kamertip: Het is een groot park, dus echt 2 dagen nodig.
    Datum van verblijf: november 2023