Tania P

super verblijf, jammer van de slechte kwaliteit resto

Beoordeling van Pairi Daiza Resort
4,0 van 5 bollen10 nov 2022 beoordeeld
We genoten erg van de mooie dierentuin, de hele mooie kamer, de vriendelijke ontvangst en service van al het personeel. Alleen was het verschil zeer groot tussen de prijs/kwaliteit van de kamer tov de kwaliteit van het eten dat inbegrepen was in de overnachting. Vlees en vis badend in saus maar knoerhard en uitgedroogd zoals stuk leder, weinig groenten, vooral gekeken naar kwantiteit ipv kwaliteit. Tonijn in perzik uit blik? (hoe zit het met de bescherming van de bedreigde diersoorten Pairi Daiza foundation?) Jammer van de ecologische voetafruk, het massa eten dat weggesmeten wordt. Ontbijt : alles gezoet: potjes gezoete yoghurt (op vraag heb ik wel een potje ongezoete yoghurt gekregen), gezoete muesli, zoet gebak, geen fruit (behalve appelsienen en vers fruitsap dat wel lekker was), veel kaas, eieren die al een tijdje gebakken waren en ondertussen afgekoeld. Gezonde lunch vinden in het park was (in deze periode?)ook niet mogelijk: enkel fastfood of all you can eat buffet aan volle prijs die je niet nog s als lunch wilt. Wij zijn zeker geen culinaire snobs...maar deze kwaliteit was echt niet OK, zeker tov de prijs van de supermooie kamers en de visie/missie die Pairi Daiza wilt meegeven als beschermer natuur/diersoorten! Het personeel was wel overal super vriendelijk en behulpzaam.
Datum van verblijf: november 2022
      11.5 km van Pairi Daiza Resort
      14.6 km van Pairi Daiza Resort
      Meer hotels in Brugelette bekijken
      Beoordeeld op 28 oktober 2022

Midden in de zeer groot dierentuin gelegen resort, een mooi groot resort/bungalow.
      Het is goed onderhouden, goed meubilair, en ook verzorg service.
      We logeren in de Full Moon Lodge, mooi beren in de tuin als uitzicht.
      Er is ook gratis WiFi, jammer zo traag als een slak.

Datum van verblijf: oktober 2022
      Beoordeeld op 17 september 2022

Als je iets eet in het restaurant kan je niet genieten van het gepiep van de serre die open en dicht gaat doe daar toch olie aan de dieren schrikken voortdurend ervan !!! Ook ontgoogeld veel minder dieren en vele houten dingen kunnen opnieuw verf gebruiken . Verhuur scootmobiels want je moet uit de kluiten gewassen zijn om iemand daar in rolstoel te duwen

Datum van verblijf: september 2022
      Beoordeeld op 1 september 2022

Heel mooi park maar ... Wij bezochten het park met 2 ouderen en maakten gebruik van de rolstoelen die Paridaiza zelf aanbiedt. Het is niet zo eenvoudig om rolstoelen vooruit te duwen. Enkele serieuze heuvels, soms erg moeilijk bereid bare wegen, zeker daar waar de brede openingen tussen de stenen niet gevoegd zijn. De rolstoel blijft er soms in steken, waardoor de passagier naar voren wordt gecatapulteerd (gevaarlijke toestand). Het is hierdoor een heel schokkerig parcours. 1 van onze rolstoelen was langs beide zijden kapot gerammeld na onze rondrit ( 2 vijzen eruit gerammeld). Op vele plaatsen wordt er ook geen rekening mee gehouden dat de afsluiting van de dierenverblijven (vaak planken) net voor de ogen van de rolstoelgebruiker komt zodat deze nauwelijks of niets ziet, tenzij hij kan recht staan Voor rolstoelgebruikers moet er nog heel veel gedaan worden in dit park.

Datum van verblijf: september 2022
      Beoordeeld op 2 augustus 2022 via mobiele applicatie

Verjaardag vieren met mijn gezin . Het park was mooi maar had soms het gevoel dat veel dieren alleen zaten, waar ik treurig van werd. Wel genoten van ijsberen en de vele kleine aapjes. De eetkraampjes waren allemaal dicht dit door te weinig bezoekers? Terugkomen is nog een grote vraag!

Kamertip: Ga niet op een druilerige dag
      Datum van verblijf: juli 2022
      Beoordeeld op 29 juli 2022

Eten was heel basic (buffet), drank is niet inbegrepen. Geen roomservice. Op de site staat een kamer met bad, echter niet alle kamers hebben een bad? Maar worden wel voor dezelfde prijs verhuurd.. Op woensdag zijn veel restaurants niet open, als het park open is moet alles open zijn. Heel veel geld betaald voor een verblijf ‘tussen’ de dieren, echter geen enkel dier gezien vanop de kamer. Wanneer je belt naar de receptie zeggen ze doodleuk: ‘volgende keer kan je beter een kamer nemen bij de walrussen, de ijsberen komen niet buiten in de zomer’. Waarom verhuren jullie deze kamers dan in de zomer voor stukken van mensen? De volgende dag aan de receptie kregen we te horen dat de ijsberen ziek waren en dat ze daarom niet buiten konden. Maw we werden gewoon voorgelogen. 700 euro betaald voor 1 nacht met uitzicht op een lege berg..

Datum van verblijf: juli 2022