ddrNossegem
nossegem

Rolstoelen

Beoordeling van Pairi Daiza Resort
3,0 van 5 bollen1 sep 2022 beoordeeld
Heel mooi park maar ... Wij bezochten het park met 2 ouderen en maakten gebruik van de rolstoelen die Paridaiza zelf aanbiedt. Het is niet zo eenvoudig om rolstoelen vooruit te duwen. Enkele serieuze heuvels, soms erg moeilijk bereid bare wegen, zeker daar waar de brede openingen tussen de stenen niet gevoegd zijn. De rolstoel blijft er soms in steken, waardoor de passagier naar voren wordt gecatapulteerd (gevaarlijke toestand). Het is hierdoor een heel schokkerig parcours. 1 van onze rolstoelen was langs beide zijden kapot gerammeld na onze rondrit ( 2 vijzen eruit gerammeld). Op vele plaatsen wordt er ook geen rekening mee gehouden dat de afsluiting van de dierenverblijven (vaak planken) net voor de ogen van de rolstoelgebruiker komt zodat deze nauwelijks of niets ziet, tenzij hij kan recht staan Voor rolstoelgebruikers moet er nog heel veel gedaan worden in dit park.
Datum van verblijf: september 2022
9.4 km van Pairi Daiza Resort
6.2 km van Pairi Daiza Resort
8.0 km van Pairi Daiza Resort
9.7 km van Pairi Daiza Resort
Lit de fortune avec les coussins du canapé, sans draps ni rien!
11.2 km van Pairi Daiza Resort
Bed
9.9 km van Pairi Daiza Resort
14.5 km van Pairi Daiza Resort
Utopia Village - Art & Nature Lodges
10.3 km van Pairi Daiza Resort
Meer hotels in Brugelette bekijken
Beoordeeld op 2 augustus 2022 via mobiele applicatie

Verjaardag vieren met mijn gezin . Het park was mooi maar had soms het gevoel dat veel dieren alleen zaten, waar ik treurig van werd. Wel genoten van ijsberen en de vele kleine aapjes. De eetkraampjes waren allemaal dicht dit door te weinig bezoekers? Terugkomen is nog een grote vraag!

Kamertip: Ga niet op een druilerige dag
Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 29 juli 2022

Eten was heel basic (buffet), drank is niet inbegrepen. Geen roomservice. Op de site staat een kamer met bad, echter niet alle kamers hebben een bad? Maar worden wel voor dezelfde prijs verhuurd.. Op woensdag zijn veel restaurants niet open, als het park open is moet alles open zijn. Heel veel geld betaald voor een verblijf ‘tussen’ de dieren, echter geen enkel dier gezien vanop de kamer. Wanneer je belt naar de receptie zeggen ze doodleuk: ‘volgende keer kan je beter een kamer nemen bij de walrussen, de ijsberen komen niet buiten in de zomer’. Waarom verhuren jullie deze kamers dan in de zomer voor stukken van mensen? De volgende dag aan de receptie kregen we te horen dat de ijsberen ziek waren en dat ze daarom niet buiten konden. Maw we werden gewoon voorgelogen. 700 euro betaald voor 1 nacht met uitzicht op een lege berg..

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 22 juni 2022

Prachtig . Een echt aanrader vooral met kinderen en kleinkinderen . De service is optimaal en het was zeer netjes . De kamers zijn een oase van rust en vooral met uitkijk op de dieren . Niet goedkoop maar wel een aandenken dat ze niet snel zullen vergeten.

Kamertip: Vroeg boeken . De tijder kamer was prachtig
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 10 juni 2022

1 nacht met 2 personen in een hele fijne kamer tijdens bezoek aan Pairi Daiza. Een dure aangelegenheid, maar als je een beetje wat overhebt en je wilt een unieke ervaring in een luxe hotel in een prachtige omgeving, zeg ik: doen.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 4 mei 2022 via mobiele applicatie

Mooiste dierentuin van Europa wat ons betreft. Het resort is prachtig maar wel aan de prijs. Alhoewel, er zit per persoon 2x entree, 1x diner en 1x ontbijt bij. Als je dat eraf haalt betaal je ongeveer 250 euro voor een overnachting. Nog duur maar we sliepen in de grot bij de pinguins en dat was fantastisch. Kids vergeten het nooit meer. Kamer was prachtig.

Kamertip: We sliepen op een kamer met een dubbel stapelbed. De randen van het bovenste bed vonden we iets te onveilig voor onze kids. Wij nemen altijd opblaasbare bedbumpers mee.
Datum van verblijf: oktober 2021