Stefi Schippers

Schandalig!

Beoordeling van Pairi Daiza Resort
1,0 van 5 bollen29 jul 2022 beoordeeld
Eten was heel basic (buffet), drank is niet inbegrepen. Geen roomservice. Op de site staat een kamer met bad, echter niet alle kamers hebben een bad? Maar worden wel voor dezelfde prijs verhuurd.. Op woensdag zijn veel restaurants niet open, als het park open is moet alles open zijn. Heel veel geld betaald voor een verblijf ‘tussen’ de dieren, echter geen enkel dier gezien vanop de kamer. Wanneer je belt naar de receptie zeggen ze doodleuk: ‘volgende keer kan je beter een kamer nemen bij de walrussen, de ijsberen komen niet buiten in de zomer’. Waarom verhuren jullie deze kamers dan in de zomer voor stukken van mensen? De volgende dag aan de receptie kregen we te horen dat de ijsberen ziek waren en dat ze daarom niet buiten konden. Maw we werden gewoon voorgelogen. 700 euro betaald voor 1 nacht met uitzicht op een lege berg..
Datum van verblijf: juli 2022
    Chambre
    11.5 km van Pairi Daiza Resort
    Meer hotels in Brugelette bekijken
    Beoordeeld op 22 juni 2022

Prachtig . Een echt aanrader vooral met kinderen en kleinkinderen . De service is optimaal en het was zeer netjes . De kamers zijn een oase van rust en vooral met uitkijk op de dieren . Niet goedkoop maar wel een aandenken dat ze niet snel zullen vergeten.

Kamertip: Vroeg boeken . De tijder kamer was prachtig
    Datum van verblijf: juni 2022
    Beoordeeld op 10 juni 2022

1 nacht met 2 personen in een hele fijne kamer tijdens bezoek aan Pairi Daiza. Een dure aangelegenheid, maar als je een beetje wat overhebt en je wilt een unieke ervaring in een luxe hotel in een prachtige omgeving, zeg ik: doen.

Datum van verblijf: juni 2022
    Beoordeeld op 4 mei 2022 via mobiele applicatie

Mooiste dierentuin van Europa wat ons betreft. Het resort is prachtig maar wel aan de prijs. Alhoewel, er zit per persoon 2x entree, 1x diner en 1x ontbijt bij. Als je dat eraf haalt betaal je ongeveer 250 euro voor een overnachting. Nog duur maar we sliepen in de grot bij de pinguins en dat was fantastisch. Kids vergeten het nooit meer. Kamer was prachtig.

Kamertip: We sliepen op een kamer met een dubbel stapelbed. De randen van het bovenste bed vonden we iets te onveilig voor onze kids. Wij nemen altijd opblaasbare bedbumpers mee.
    Datum van verblijf: oktober 2021
    Beoordeeld op 21 april 2022 via mobiele applicatie

Heel mooi verblijf! Ik heb de walrus kamer genomen en je komt daar binnen, je legt je sleutel op het bakje voor de elektriciteit en de lichten gaan zachtjes aan! Wauw echt mooi!

Het diner dat mee in het verblijf zat was lekker alleen kon het personeel daar enkel Frans en geen Nederlands of Engels. Ik wou een cocktail bestellen maar ik wou weten wat erin zat omdat dat nergens stond aangegeven. Dus ik vroeg dat en met 3 man moesten ze me het uitleggen omdat ze enkel Frans konden 😂

De kamer zelf is echt tot al moet je de geluiden van de walrussen er wel bijnemen. Het enige storende was het kletterende geluid van een rooster. Ik vermoed dat het een rooster was maar het is alleszins iets raars…

Ook nieuw sinds dit seizoen is de wellness. Ik heb dit gedaan en was echt zalig! Niet veel volk. Alleen 1 tip als je gaat, neem slippers mee anders moet je er daar kopen voor 3 euro.

Kamertip: Als je naar de wellness gaat in het resort, neem dan zeker slippers mee anders moet je ze daar slippers aankopen voor 3 euro.
    Datum van verblijf: april 2022
    Reistype: Reisde alleen
    Beoordeeld op 1 januari 2022

Als je in dit hotel niet tevreden bent, weet ik het niet. Luxe kamers met aller er op en eraan, persoonlijke service van de ontvangst tot het einde. Het personeel staat altijd klaar om te helpen... Niet goedkoop, maar z'n prijs dubbel en dik waard.

Kamertip: Neem best geen kamer met onderwaterzicht denk ik,... kan tegenvallen.
    Datum van verblijf: december 2021