Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com
Expedia.com
Orbitz.com
Booking.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (109)
Beoordelingen filteren
109 resultaten
Waardering van reizigers
84
20
2
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
84
20
2
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 109 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juli 2017 via mobiele applicatie

In een klein dorpje in het noorden van Luxemburg vind je dit geweldige hotel. Vriendelijk, gastvrij, culinair, heerlijk terras, fijne kamer, kortom een geweldig verblijf. Super ontvangst door de familie Poppelaars. Diner en ontbijt werkelijk voortreffelijk.

Datum van verblijf: juni 2017
Bedank tacob416
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Poppelaars, Propriétaire van Manoir Kasselslay Hotel - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you very much for your time spent on sharing your experience in our house. Very thrilled to read your positive feedback and your value for our strive for quality. Again merci. Best Regards, Family Poppelaars

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2017

We waren aangenaam verrast zowel van het interieur,de netheid en van het lekkere eten.Ook de vriendelijkheid van personeel als van de kok en mevrouw.Het was een beleving bij jullie te mogen zijn.We komen zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Hugo D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Poppelaars, Propriétaire van Manoir Kasselslay Hotel - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest, thank you very much for your time spent on providing us with your feedback. It is a pleasure to read that you enjoyed your stay with us and we surely look forward to welcoming you back. Groetjes. Family Poppelaars, owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2017

Fijne en warme ontvangst, mooie gerechten met veel regionale producten varierend van de wijnen en bier en de gerechten. We hebben hier een fijn verblijf gehad. Hotel is zeker een aanrader, kleinschalig met persoonlijke aandacht.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 672lend
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Poppelaars, Propriétaire van Manoir Kasselslay Hotel - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest, we thank you for your stay and having taken the time to provide us with your feedback. We are very pleased that you enjoyed your stay with us and value our commitment to quality. Merci and best Regards, Family Poppelaars, owner.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2017

Rustig gelegen familiaal hotel in een piepklein dorpje, op wandelafstand van een mooi bosrijk gebied. We hadden het gastronomisch arrangement geboekt en dat was dik in orde. Het ontbijt was ook uitstekend.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kenhU5881OJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Poppelaars, Propriétaire van Manoir Kasselslay Hotel - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest, Thank you very much for having chosen our property as well as for providin us with your feedback. It is a pleasure to read that you enjoyed your stay. Best Regards, Family Poppelaars, owner.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2017

Kleinschalig hotel, ideaal voor koppels. Niet echt geschikt voor kleine kinderen. We hadden een comfortkamer die toch vrij ruim was. Geen geluidshinder van aanpalende kamers. Ik persoonlijk vond de matras te hard, maar mijn man vond het prima. Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw, zij spreekt ook goed Nederlands. Ontbijt werd geserveerd aan tafel, dat was lang geleden, meestal in buffetvorm. Alles was aanwezig, vers geperst sinaasappelsap, potje yoghurt met fruit, verschillende broodsoorten, beleg en confituur.
Restaurant zeker een aanrader, heerlijke gerechten mooi gepresenteerd. A la carte eten is niet goedkoop. Menu's voor 47€ en 50€, zonder drank, maar je gaat niet met honger van tafel.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Linda L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Poppelaars, Propriétaire van Manoir Kasselslay Hotel - Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2017
Google-vertaling

Dear Linda, we thank you for taking the time to provide us with your feedback and are very happy to read that you enjoyed your stay with us and valued the quality of our restaurant, the freshness of the products and preparations. Merci. Best Regards, Poppelaars, owner.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken