Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (598)
Beoordelingen filteren
598 resultaten
Waardering van reizigers
343
192
47
9
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
343
192
47
9
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 598 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2017

Heerlijk hotel. Goede service en keurige nette kamers. Ruim en schoon.
Zeer sfeervol ook. Faciliteiten van het hotel zijn uitstekend. Zwembad en spa zijn luxe en ook goed verzorgd. Prima plek om Piemonte te verkennen. Waar voor de prijs.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DannyvanNoorden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pollenzo, Direttore van Albergo dell'Agenzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Danny,

Thank you very much for your review!
I am really glad that you spent a good stay here in our hotel and that you appreciated everything about it.
We hope to see you again soon, we wait for you!

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2017

Een zeer mooi hotelgebouw, gelegen in een prachtig domein. De omgeving is landelijk, maar knap! Prima uitvalsbasis om de streek te verkennen.
Mooie kamers, goede service.Groot aanbod (lokale) lekkere wijnen.
Veel ruimte om te ontspannen.Veel parkeergelegenheid.
TIP: boek dit hotel enkel met ontbijt (= erg uitgebreid naar Italiaanse normen). Zo kun je zelf je menu samenstellen, aan een gelijkaardige prijs. Het menu in halfpension-formule is geen weerspiegeling van wat de keuken eigenlijk te bieden heeft!
Dit (toeristenmenu in HP) was voor ons een teleurstelling. Toch toonde de manager een luisterend oor hiernaar, waarvoor dank.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Gweldi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pollenzo, Direttore van Albergo dell'Agenzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2017
Google-vertaling

Dear Gweldi,

We thank you for your review and we are glad that you enjoyed your stay here at out hotel.
It has been a pleasure to know you and your family, sorry for the misunderstanding with the restaurant.

I really hope to see you again in Pollenzo!
Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2017

Het hotel ligt in een door Unesco beschermd gebied met allemaal prachtige oude gebouwen. Omringd door veel groen en een uitzicht op de bergen van de Piemonte. Het hotel heeft ook een super zwembad. Helaas voor ons was het daar te koud voor. De kamers zijn erg ruim. De badkamers ook met heerlijk ruikende zeep en douchegel. (Fris)drank in de minibar is inbegrepen. De inrichting is niet meer helemaal up to date. Dit geldt voor het hele hotel. De bediening bij het ontbijt was niet bijzonder alert en attent. Het ontbijt zelf okay met uitzondering van de roereieren die er al enige uren leken te staan. We hebben ook in het hotel gegeten. Dat was goed. Wel hadden we iets meer verwacht van een restaurant dat bij de slow food universiteit hoort. De gerechten waren wat weinig bijzonder.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vivops
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pollenzo, Direttore van Albergo dell'Agenzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2017
Google-vertaling

Good morning,
thank you for having shared your opinion about our hotel with everyone.
We are glad that you enjoyed your stay here in Pollenzo, in this breathtaking area.
As we told , the hotel is situated between the Langhe and Roero hills and is a UNESCO world heritage site.
We are sorry you did not appreciate the furniture, we searched it in local antique shop in order to mantain the style of the building.
By now we wait for you to come and visit us another time, maybe this summer to enjoy the swimming pool.

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is mooi en groot hotel.
Avond eten was super lekker, en ontbijt was ook lekker en je had redelijk veel keuze.
Enkel alleen vindt ik persoonlijk dat de kamers een opfris beurt mogen krijgen.
Het jammere op de kamer was dat we veel last hadden van kevers.
Op het raam, tot in het bed
Maar voor de rest zeker een aanrader..

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Kirsten V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pollenzo, Direttore van Albergo dell'Agenzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2016
Google-vertaling

Dear Kirsten,

Thank you for your review.

We are glad that you enjoyed the stay at our hotel.

Unfortunately, this year, these little animals were a big problem that hit all our region, not just Pollenzo and we did our best to remedy the difficulties.

We hope to see you again soon!

Kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2016

Mooi hotel, prachtige omgeving.
Super vriendelijke mensen.
Alleen het eten was niet zo naar wens. Ontbijt was minder, b v geen kaas en broodjes.
Diner. Was niet goed viel me hard tegen.
2 avonden buiten hotel gaan eten was super lekker.

Kamertip: Alle kamers zijn goed gelegen
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank vegasgroep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pollenzo, Responsabile reception van Albergo dell'Agenzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We are very plased to read these good words about our hotel. We are glad that you passed a great time here in Pollenzo and we hope to see you soon, maybe with some accomodation that could suit you in the best way.

Best Regards!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken