JoepMCG
Den Bosch, Nederland

Weekendje weg in eigen land (Vaals)

Beoordeling van Hotel Kasteel Bloemendal
5,0 van 5 bollen2 weken geleden beoordeeld
Wat een schitterende ambiance, mooie tuin om in te wandelen, prachtig en uitgebreid terras en een hele mooie, schone, goed ingerichte kamer en ook aan de hond was gedacht. Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding alle dagen en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief bubbels, Limburgse vlaai en alles wat je maar kunt bedenken dat bij een ontbijt hoort. Ook een prachtige uitvalsbasis voor de omgeving (Vaals, Maastricht en Drielandenpunt). Kortom zeer voor herhaling vatbaar!!!
Reistype: Bezocht met familie
      3.9 km van Hotel Kasteel Bloemendal
      3.2 km van Hotel Kasteel Bloemendal
      Meer hotels in Vaals bekijken
      3 weken geleden beoordeeld

Top locatie: mooie locatie voor feesten en mooie omgeving
      Top verblijf: Zeer luxe kamers (suite), ook voor een gezin van 5
      Top service: Telefonische en per email goed en snel bereikbaar
      Top eten: Onbijtje erbij zeer zeker aangeraden
      Top: zoals we van Valk Exclusief verwachten en echt het exclusieve kasteel gevoel

Kamertip: Ook ideaal voor feesten en meetins. Ontbijt en diner een aanrader
      Datum van verblijf: september 2024
      Beoordeeld op 30 augustus 2024 via mobiele applicatie

Prachtig, tot in alle details, klopt het in dit hotel. De ambiance is groots, de historie is bewaard gebleven met alle eigentijdse faciliteiten geïntegreerd.
      Het personeel is bijzonder vriendelijk, behulpzaam en attent.
      Wij mochten verblijven in een van de kasteelkamers met uitzicht op de geweldige tuin.
      Zowel het ontbijt als het diner waren voortreffelijk.
      Echt een parel voor Zuid-Limburg.

Beoordeeld op 26 augustus 2024 via mobiele applicatie

Lekker eten en genieten van de rust. Voor ons al jaren een uitvalsbasis waar we minimaal 2x per jaar met ons hondje even lekker tot rust kunnen komen. Omgeving is prachtig en je bent binnen een half uurtje in Maastricht. We kijken alweer uit naar de volgende keer

Datum van verblijf: december 2023
      Beoordeeld op 15 augustus 2024

Over het algemeen zeer tevreden over het verblijf ; stijlvol hotel met alle gewenste comfort, zelfs in de gewone comfort kamers ; aparte douche en bad zijn zeker een pluspunt. Zoals altijd bij Van der Valk ook een uitstekend aanbod bij het ontbijt.

Over het restaurant ben ik minder enthousiast. Ik had gereserveerd in het restaurant met de uitdrukkelijke wens om op het terras te dineren. Dit bleek niet mogelijk te zijn "omdat het te warm was". Reden was dat we onwel gingen worden van de warmte... We wilden op één van de mooiste avonden van het jaar niet binnen zitten en hebben dan maar afgezien van onze reservatie, en zijn onmiddellijk in de auto gesprongen om naar Aken te rijden om daar iets te eten. Terrassen zaten daar afgeladen vol, en we hebben geen ziekenwagens zien over en weer rijden om flauwgevallenen op te halen... Ik kan begrijpen dat er mensen de voorkeur aan geven om binnen te zitten als het iets warmer is, maar ik begrijp niet dat je als gast niet kan kiezen om binnen of buiten te zitten. En al zeker niet als je zo'n mooi terras hebt met zicht op de kasteeltuin.

Blijkbaar was het gevaar op onwel worden niet van toepassing in de bar er net naast, want daar kon je wel buiten zitten...

Kamertip: Wees er van bewust dat mooi weer zeker geen garantie is om buiten te kunnen dineren (eerder integendeel)
      Beoordeeld op 3 augustus 2024

Fantastische plek en hotel, zeer goed eten en goed personeel met een bijzondere waardering voor het personeelslid Stef die samen met zijn collega’s in het restaurant zorgt dat alles goed en stijlvol verloopt. Inmiddels komen wij hier al enige jaren en blijft de plek een aanrader.