Erwin C
Wijdewormer, Nederland

Constante service en kwaliteit

Beoordeling van Hotel Kasteel Bloemendal
5,0 van 5 bollen3 aug 2024 beoordeeld
Fantastische plek en hotel, zeer goed eten en goed personeel met een bijzondere waardering voor het personeelslid Stef die samen met zijn collega’s in het restaurant zorgt dat alles goed en stijlvol verloopt. Inmiddels komen wij hier al enige jaren en blijft de plek een aanrader.
Datum van verblijf: augustus 2024
      3.2 km van Hotel Kasteel Bloemendal
      1.9 km van Hotel Kasteel Bloemendal
      Meer hotels in Vaals bekijken
      Beoordeeld op 31 juli 2024

Prima hotel, slechts een klein minpuntje, ze promoten een fietsvakantie, maar hun fietsenstalling is te klein, en er zijn stopcontacten te weinig voor Electrische fietsen, als die er al in kunnen.
      Blijkbaar zijn ze van het probleem op de hoogte.

Kamertip: Volgend jaar zal er een zwembad zijn.
      Datum van verblijf: juli 2024
      Beoordeeld op 6 juli 2024

We verbleven in de kerstperiode en het was geweldig ❤️ Het ontbijt was goed en uitgebreid, het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De kamers werden goed schoon gemaakt, het gebouw zelf was heel goed onderhouden, zo ook de tuin.

De kerst sfeer zat er goed in, ook met de verzorgde versieringen. Je waant je echt in een sprookjesachtige sfeer, vooral als het donker wordt en de lichten aangaan van de versieringen. Prachtige, unieke sfeer!!

Genoeg parkeergelegenheid en veel rust en ruimte om het hotel heen.

Zijn al een keer eerder geweest en we komen zeker weer terug ❤️

Datum van verblijf: december 2023
      Beoordeeld op 4 juli 2024 via mobiele applicatie

Meer dan 20 jaar regelmatig in dit hotel gelogeerd. Tot onze tevredenheid. Echter er zijn veel veranderingen aangebracht die wij niet als verbeteringen zien. Bijvoorbeeld geen tafellinnen meer. Je zit nu aan kale (koude) tafels. Het restaurant heeft een zeer beperkte kaart. De gerechten zijn klein en erg duur. Tijdens het diner was er een familie die een verjaardag vierde met heel veel lawaai, toespraken, zingen, en dat op een paar meter afstand van onze tafel. De prijs/kwaliteit verhouding is volledig zoek. De service is duidelijk minder geworden. De standaard badjas op de kamer (staat in het systeem) was er ook niet. Bij de receptie ons ongenoegen kenbaar gemaakt. De receptioniste wist er geen raad mee en reageerde vrijwel niet. Zo jammer. Wij gaan op zoek naar een ander hotel in Zuid-Limburg. Jammer!

Kamertip: Stel je verwachtingen bij
      Beoordeeld op 29 juni 2024

Een kasteelkamer geboekt, het mocht eens ietsje meer zijn. Vlak boven luidruchtige bar, die gelukkig correct sloot. Het eten was subliem. Het ontbijtbuffet van Vander Valk en toch met nog ietsje meer. Diner zou ik met een Gault Millau 15 belonen. eens de spa af is zal ik zeker eens terugkomen

Beoordeeld op 18 juni 2024

Pracht van een hotel, goed gelegen bij Drielandenpunt.
      Vriendelijke ontvangst, goede parkeerplaats, prima kamer en badkamer.
      Goede atmosfeer in hotel. Jammer geen Belgische zenders op TV.
      Hoewel we in juni kwamen was het buiten 14 gr, maar men had wel de verwarming kompleet afgezet. Gelukkig kreeg ik een elektrische blazer mee.

Diner was subliem, lekkere Belgische wijn erbij.
      Uitgebreid ontbijtbuffet!

Kortom: uitermate prettig weekend gehad.

Kamertip: No special tips, all OK.