Stan S
Antwerpen, België

Hier komen we zeker nog eens!

Beoordeling van Hotel Kasteel Bloemendal
4,0 van 5 bollen18 jun 2024 beoordeeld
Pracht van een hotel, goed gelegen bij Drielandenpunt.
Vriendelijke ontvangst, goede parkeerplaats, prima kamer en badkamer.
Goede atmosfeer in hotel. Jammer geen Belgische zenders op TV.
Hoewel we in juni kwamen was het buiten 14 gr, maar men had wel de verwarming kompleet afgezet. Gelukkig kreeg ik een elektrische blazer mee.

Diner was subliem, lekkere Belgische wijn erbij.
Uitgebreid ontbijtbuffet!

Kortom: uitermate prettig weekend gehad.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: No special tips, all OK.
4,0 van 5 bollenKamers
1.3 km van Hotel Kasteel Bloemendal
2.0 km van Hotel Kasteel Bloemendal
Meer hotels in Vaals bekijken
Beoordeeld op 20 april 2024 via mobiele applicatie

Kamer was top, inrichting ook. Echter kregen we de avond voor het inchecken een emailtje dat er werkzaamheden zijn in het hotel. Helaas konden we die avond niet meer (kosteloos) annuleren en op zoek naar een ander hotel. Wat ons betreft ingecalculeerd timing waardoor de bezoeker gebonden zit aan een semi verplichte bezoek, en anders kun je naar je centen fluiten.

We wilden graag een paar dagen tot rust komen. Die rust hebben we niet gehad. Men begon al tussen 07:30-08:00 met herrie produceren. Er wordt momenteel een welness gebouwd (nieuw gebouw) en er zijn ook werkzaamheden binnen om de bar te renoveren. We schrokken helaas tot 2 maal toe wakker, waarna het geluid aan bleef houden.

Boek gedurende deze periode sowieso niet de Botticelli bruidssuite. Enkel glas staat voor 1:1 herrie van buiten naar binnen, plus was het ook nog eens We hebben hier extra veel voor betaald maar kregen dus een absolute flut service.

Bij het uitchecken hebben we onze ongenoegen geuit en we werd vanuit de receptie doodleuk gereageerd met "welke herrie?". Ronduit belachelijk en voor ons de eerste en laatste keer hier. Onacceptabel en ga dit opschalen naar onze credit maatschappelij (AMEX) om te zien of we nog recht hebben op een restitutie.

Kamertip: De komende tijd zijn ze bezig met verbouwingen. Mocht je van plan zijn om voor je rust dit hotel te bezoeken dan zou ik het de komende maanden vermijden.
Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 20 maart 2024

Na ongeveer 40 van der valk ( vooral exclusief) ben ik nu enorm teleurgesteld. Het inchecken in dit hotel is wachten tot ze goesting hebben om uit hun gelazen kot te komen, onvriendelijk en weinig behulpzaam. De luxe kasteelkamer is niet indrukwekkend, bubbelbad is niet echt een bubbelbad . Restaurant, etennwas lekker portie zeer klein en de prijs enorm 12 euro voor een glaasje cava , ontbijt is gewoon , maar op kasten geplaatst precies of ze dat vergeten zijn.niets gezelligheid en personeel niet echt vriendelijk, nergens kan je zien dat je in een van der valk zit. En dan hoort dit hotel in de duurdere klasse van van dervalk , misschien ook de juiste foto trekken want nu ligt het precies in de bossen en ligt gewoon in het centrum van Vaals . Hier kom ik niet meer

Kamertip: Lees alle ervaringen van de laatste maanden van dit hotel , maar met pijn in het hart en een echte van der valk fan moet je eerlijk blijven
Datum van verblijf: maart 2024
Hotel Kasteel Bloemendal, Innkeeper van Hotel Kasteel Bloemendal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2024

Geachte gasten,

Via deze review vernemen wij dat uw verblijf in ons hotel op een teleurstelling is uitgelopen, dit betreuren wij zeer. Wij streven naar perfectie en vinden het dan ook zeer spijtig dat wij uw verwachtingen tijdens uw verblijf niet waar hebben kunnen maken.

Daar onze locatie is gevestigd in een monumentaal pand op loopafstand van het dorpscentrum in Vaals, hebben wij niet de befaamde toekan op het dak.
Met betrekking tot het ontbijt verheugen wij ons u te kunnen mededelen dat deze volledig gerenoveerd gaat worden tussen 25 maart en 5 april aanstaande.

Wij hopen u dan ook wellicht in de toekomst nogmaals te mogen begroeten met een product en dienstverlening welke bij uw verwachting aansluit.

Beoordeeld op 6 maart 2024

Weer eens een paar dagen doorgebracht bij hotel Bloemendal. Wij komen hier 3 tot 4 maal per jaar en merken dat het niveau langzaam achteruit gaat. Zo was er op een dag tijdens het ontbijt om 9.15 geen
Jus d’ orange meer beschikbaar en het ontbijtbuffet matig bevoorraad met beduidend minder keus.
Normaal stonden er altijd twee flesjes water in het koelkastje op de kamer. Deze kun je nu kopen bij de receptie. Volgens de receptie staat er een kan op de kamer om zelf water te tappen.
Helaas, niet dus. Lijkt mij al met al een slechte besparing van Van der Valk.
En dat terwijl ze een zekere luxe willen uitstralen.
Hoop dat, mede gezien de kamerprijzen, het niveau niet verder daalt. Overigens de kamers zijn prima.

Datum van verblijf: maart 2024

Geachte gasten,

Wij willen u graag bedanken voor het geven van deze feedback en willen u tegelijk op het hart drukken dat wij met zijn allen hard werken aan een uitstekende dienstverlening met het bijbehorende niveau.

Om bij te dragen aan een beter milieu zijn wij op de hotelkamers begonnen met het “back to the tap” concept van @rebottled waarbij wij op iedere kamer 2 gerecyclede glazen en 1 karafje hebben geplaatst welke gasten kunnen gebruiken voor een verfrissend glaasje drinkwater op de kamer. Weet dat u tijdens uw verblijf altijd melding kunt maken bij onze medewerk(st)ers mocht er onverhoopt iets ontbreken tijdens uw verblijf, dan kunnen wij u gelijk van dienst zijn.

Beoordeeld op 4 maart 2024

Wij zijn hier op 25 januari jl. geweest en we zouden hier voor 1 nacht verblijven. Echter zijn we dezelfde dag van inchecken nog uitgecheckt. De reden hiervan was dat wij ons niet op ons gemak voelde.
Ik verblijf regelmatig in hotels van Van der Valk en boek altijd suites. De suite zelf was prachtig maar de manier waarop wij werden behandeld in dit specifieke hotel, Kasteel Bloemendal, heb ik nog nooit meegemaakt.
We waren wat foto's aan het maken in de hal en vervolgens werd ons verteld dat dit niet mocht in het kader van vertrouwelijke informatie (er was een of andere vergadering gaande op dat moment). Als iets zo vertrouwelijk is, dan zal dat niet in het openbaar in een hotelgang plaatsvinden. Daarnaast zij wij zelf ook gast in het hotel en zouden wij ook gebruik moeten mogen maken van de openbare ruimtes.
Ik vond dit echt een hele erge teleurstelling, wij zijn vanuit Brabant naar Limburg komen rijden om vervolgens zo'n slechte service verleend te krijgen. Ik raad dit specifieke Van der Valk hotel dan ook niet aan.

Datum van verblijf: januari 2024

Geachte gasten,

Dank voor het delen van uw bevindingen.
Het nemen van een enkele foto voor privé doeleinden conform de privacywetgeving is uiteraard geen probleem. Indien u echter een fotoshoot wenst te houden in de openbare ruimten van ons hotel dient dit vooraf besproken te worden om teleurstelling te voorkomen. De voorwaarden en beschikbaarheid stemmen wij dan tezamen af.

Ondanks alles hopen wij u in de toekomst weer te mogen begroeten in Hotel Kasteel Bloemendal zodat wij een kans krijgen om uw teleurstellende ervaring in een positieve ervaring te kunnen veranderen.

Beoordeeld op 13 september 2023 via mobiele applicatie

Mooi hotel! Vriendelijk personeel die hard werken. Kamer was goed, (huisdier kamer, onze hond was mee). Lekkere snack stond klaar voor de hond op de kamer.
De tv op de kamer was wat achterhaald voor ons. Geen mogelijkheid om een chromecast aan te sluiten of te streamen naar de tv. Lekker terrasje aan de kamer.
Mooie tuin om lekker in te wandelen.
Ontbijt was voor ons prima.
Tijdens events ( bruiloft, verjaardag en condoleance op het zelfde tijdstip) minder aandacht voor hotelgasten vanwege personeelstekort. Er wordt dan ook geen lunch aangeboden. (Begrijpelijk?)
Personeel aan de balie erg vriendelijk.
Groot voordeel voor ons was dat je iedere avond een email krijg en kan aangeven of je de volgende dag alleen schone handdoeken wil of dat ze je hele kamer moeten doen.
Al met al een fijne week gehad.

Datum van verblijf: september 2023