4 personen bekijken dit hotel
ZenHotels.com
Booking.comUS$ 322
Trip.comUS$ 317
Beoordeeld op 17 augustus 2023 via mobiele applicatie

Het Bloemendal Kasteel Hotel in Vaals is een mooi verblijf. We verbleven er twee nachten en dat bleek de juiste beslissing. Tussen aankomst en vertrek was een volle dag om per auto de mooie mergel land route te volgen. De hotel receptioniste gaf ons informatie mee. Het hotel maakt een goed verzorgde indruk, de grote tuin is best mooi. Helaas werkte de minibar niet. Interessant was de reactie van de receptioniste die stelde dat het geen koelkastje is maar iets om te voorkomen dat de inhoud opwarmt. We denken dat de toezegging er iets aan te doen niet kon worden uitgevoerd door gebrek aan personeel. We hadden de mogelijkheid om de elektrische koelbox uit de auto te gebruiken maar dat leek niet de juiste oplossing voor een kasteel hotel.
Dorry & Ton

Beoordeeld op 8 augustus 2023 via mobiele applicatie

Voor het eerst met zoon en schoondochter een nacht geslapen in dit prachtig gelegen Van der Valk hotel en genoten van een heerlijk diner met lekkere bijpassende wijntjes. Bediening ook zeer klantvriendelijk, met name Klarina. Absoluut een aanrader om hier een keer geweest te zijn.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 5 augustus 2023 via mobiele applicatie

Op onze toerrit belanden we in dit hotel heel mooie kamers goede bedden en fijne badkamer
Savonds super goed gegeten in een heel mooi restaurant in het hotel met goede en kundige bediening verder een ruim en veilig afgesloten parkeerterrein aanrader

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 16 juli 2023

Dit was de 1e en ook meteen de laatste keer wat betreft ons verblijf in dit hotel!! Van der Valk onwaardig! wij kregen sterk de indruk dat het groeps belang belangrijker was dan de hotel gasten! Voor het avond eten circa anderhalf uur moeten wachten voor dat er iets op tafel kwam! Oorzaak volgens een serveerster (dit had zei nooit moeten zeggen) een groep van de Lions die voorrang kregen boven de hotelgast?? en de volgende dag in de tuin weer de zelfde ervaring weer vanwege een groep toen werden wij verwezen naar een ongezellig stukje van de tuin nog wel een drankje aangeboden gekregen van wege het voorval maar daar maakte de desbetreffende manager het niet meer goed mee!! Algehele indruk weinig warmte naar hotelgast en opvallend zakelijk zelfs bij de receptie! wij komen al jaren bij meerdere van der Valks maar dit was in alle opzichten de slechtste!!

Beoordeeld op 12 juli 2023

Als regelmatige gast(laatste keer dec 2022) nu in juli weer geboekt voor 2 nachten. Prachtig en indrukwekkend hotel met prima kamer(27). Helemaal top. Maar dan het restaurant. Vorig jaar “ster waardig” en fantastisch. Wat een verschil met nu. Het 3 gangen menu ronduit slecht. De laatste avond moesten we gewoon hard lachen om het nagerecht. Ik weet niet wie er in de keuken stond maar werkelijk schandalig. Van der Valk onwaardig. Onbegrijpelijk dat dit concern niet ingrijpt.

Kamertip: Hoop op een nieuwe kok